Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 12.02.2024.

Novi Lidl katalog donosi: Vileda zamjenske krpe za parni čistač, set za samo 7.99 eura, JM ljepljiva traka za samo 2.99 eura, Livergy bokserice, set od 2 komada za samo 6.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 12.veljače 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Vileda zamjenske krpe za parni čistač, set za samo 7.99 eura, Vileda brisač poda Spry&Clean s funkcijom prskanja, s odvojivim spremnikom za punjenje, uključujući i navlaku od mikrovlakana, po hit cijeni tjedna za samo 18.99 eura, Vileda parni čistač za higijensko čišćenje svih vrsta čvrstih i glatkih podova i tepiha za 59.99 eura.

Vileda set za brisanje podova Easy Wring%Clean, uključujući dršku s odvojivom krpom, kantu i cjedilo, sa Spin cjedilom koje se kontrolira pomoću pedale za ispiranje, bez prljanja ruku, s podesivom teleskopskom drškom cca. 55-125cm, po hit cijeni tjedna, set za samo 26.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: JM ljepljiva traka za samo 2.99 eura, pojas za leđa s umetkom za grijanje, s dvije bočne stabilizacijske šipke i elastični kompresijskim remenima za rasterećenje donjeg dijela leđa, uključujući jastučić za grijanje i višekratnu upotrebu, veličina M-L-XXL za samo 15.99 eura po komadu, Silvercrest Personal Care jastuk za shiatsu masažu, s 4 rotirajuće masažne glave za samo 29.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livergy bokserice, set od 2 komada za samo 6.99 eura, Silvercrest Personal Care dijagnostička vaga pogodna za prikaz tjelesne težine i BM-a, kalorijskih potreba, mišićne i koštane mase, masnog tkiva i udjela vode, površine za stajanje od sigurnosnog stakla debljine 6mm za samo 9.99 eura, MaxxMee uređaj za čišćenje pora za samo 11.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 12.veljače 2024.godine.