Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 11.09.2023.do isteka zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara plišana trenirka veličina XS-L za samo 17.99 eura, Parkside električni usisavač/puhač lišća, za samo 34.99 eura, Parkside aku pila za grane za samo 34.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 11.rujna 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara plišana trenirka veličina XS-L za samo 17.99 eura, Esmara plišana haljina od mekanog plišanog materijala, koja optimalno pristaje zahvaljujući elastanskom vlaknu, veličina XS-L, na popustu od 23 posto za samo 9.99 umjesto za 12.99 eura, Esmara majice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina XS-L, set za samo 11.99 eura.

Parkside električni usisavač/puhač lišća, za samo 34.99 eura, Parkside 4-u-1 benzinski kombinirani uređaj, s fleksibilnim kombi-sustavom s 4 područja primjene, uz mogućnost jednostavne, bezalatne izmjene nastavaka, pogodan za sigurno rezanje stabala i živice s tla, visine rada do 3.5m uključujući bogat pribor, set za samo 199 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Parkside aku pila za grane za samo 34.99 eura, Esmara plišana trenirka od mekanog baršunastog materijala, veličina XS-L,s et za samo 17.99 eura, Esmara plišana haljina od mekanog plišanog materijala, koja optimalno pristaje zahvaljujući elastanskom vlaknu, veličina XS-L za samo 9.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Esmara sportske hlače, veličina XS-L za samo 9.99 eura, Crivit kabanica, vjetronepropusna i nepromočiva, sa zaštitnim šavovima, veličina S-L za samo 22.99 eura, Esmara traperice Super Skinny Fit kroja, s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina 34-46 za samo 13.99 eura, Esmara sportska hlajina, veličina XS-L za samo 11.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Interijer.

Novi Lidl katalog vrijedi od 11.rujna 2023.godine do prodaje zaliha.