Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 11.03.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Ernesto kuhinjsko pomagalo za samo 2.49 eura, Silvercrest Kitchen Tools ručni mikser za samo 14.99 eura, Ernesto etažer za samo 9.99 eura, Disney Wish projektor svjetiljka za samo 7.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 11.ožuka 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Ernesto kuhinjsko pomagalo za samo 2.49 eura, Ernesto kalup za pečenje, od robusnog čeličnog lima, po hit cijeni tjedna za samo 2.99 eura, Ernesto kuhinjsko pomagalo od nehrđajućeg čelika, za rezanje biskvita za tortu ili za odvajanje odrezanog biskvita, za samo 5.99 eura, Ernesto silikonski kalupi, set za samo 1.99 eura.

Silvercrest Kitchen Tools ručni mikser za samo 14.99 eura, Ernesto posuda za miješanje s poklopcem za zaštitu od prskanja koji se čvrsto zatvaram za samo 5.99 eura, Ernesto zvono za tortu, s praktičnim sigurnosnim zatvaračem, za samo 5.99 eura, Zenker kalup za pečenje s poklopcem, set za samo 9.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ernesto etažer za samo 9.99 eura, Silvercrest Kitchen Tools kuhinjska vaga s odvojivom posudom za vaganje, s funkcjiom dovagivanja, pogodna za točno vaganje na gram do 5 kg, za samo 9.99 eura po komadu, Ernesto porculanske zdjele s poklopcima, set za samo 9.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Disney Wish projektor svjetiljka za samo 7.99 eura, Playtive stolna kuhinja kafić ili trgovina od pravog drveta, uključujući bogati pribor, na popustu od 20 posto za samo 23.99 umjestl za 29.99 eura, Playtive drveni tablet za učenje koji podržava slušnu percepciju reproducirajući zvukove koji odgovaraju slikama za samo 9.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 11.ožujka 2024.godine do prodaje zaliha.