Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 11.12.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu skijaške hlače veličina 98-128 za samo 12.99 eura, Crivit skijaške hlače, veličina 134-164, po hit cijeni tjedna za 14.99 eura, Lupilu Termo tajice za djevojčice, 2 komada za 5.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 11.prosinca 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu skijaške hlače veličina 98-128 za samo 12.99 eura, Lupilu zimske čizme, s mekanom i toplom podstavom, te s tabanicom koja se vadi s aluminijskim slojem za toplinsku izolaciju, uz profilirani potplat od TPR gume, reflektirajućim detaljima, veličina 25-30 za samo 16.99 eura po paru.

Crivit skijaške hlače, veličina 134-164, po hit cijeni tjedna za 14.99 eura, Crivit dječje rukavice s gornjim materijalom koji odbija vodu zahvaljujući Bionic Fnish Eco tretmanu, uz toplu podstavu i optimalnu toplinsku izolaciju, s pojačanim dlanovima protiv oštrih rubova skija, te s elastičnim šavom na ručnom zglobu za dobro odbijanje, koje je pogodno za odbijanje vjetra, za samo 7.99 eura po paru, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Lupilu Termo tajice za djevojčice, 2 komada za 5.99 eura, Lupilu kombinezon za bebe, ugodan, mekan i podstavljen s mikrofliso, od gornjeg materijala koje odbija vodu, te s praktičnom zaštitom od snijega na završetku nogavica, s gumenom pasicom i elastičnom trakom, uz reflektirajuće detalje za samo 16.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Lupilu dječje termo majice, set za samo 7.99 eura, Crivit funkcionalne termo duge gaće od prozračnog DryFit materijala koji pomaže da koža otane suha, te štiti tijelo od rashlađivanja, s prozračnim zonama i fleksibilnim rebrastim umetcima, veličina M-XXL za samo 11.99 eura po komadu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Božić 2023 i Odjeća.

Novi Lidl katalog vrijedi od 11.prosinca 2023.godine do prodaje zaliha.