Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 10.07.2023.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest Personal Care električni odstranjivač rožnate kože za samo 6.99 eura, Wenko daska za WC od duroplasta za samo 21.99 eura, Crivit ženske funkcionalne tajice za samo 7.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 10.srpnja 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest Personal Care električni odstranjivač rožnate kože za samo 6.99 eura, Silvercrest Personal Care set za manikuru i pedikuru, uključujući 6 nastavaka od safira za brušenje i rašpanje noktiju, te odstranjivanje suhe kože i 1 nastavak od filca za čišćenje i poliranje noktiju, uz mrežni adapter sa spiralnim kabelom a samo 18.99 eura.

Wenko daska za WC od duroplasta za samo 21.99 eura, pištolj za masažu, s 4 različita nastavka za pojedinačnu primjenu, uz 6 stupnjeva inteziteta, a samo 39.99 eura, Silvercrest bežične slušalice s inteligentnom glasovno kontrolom i pristupom na glasovne asistente kao Siri i Google za samo 29.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit ženske funkcionalne tajice za samo 7.99 eura, Crivit ženske funkcionalne tajice bez smetajućih bočnih šavova, koje se brzo suše i odvode vlagu, veličina S-L za samo 9.99 eura, Crivit ženske funkcionalne tajice koje se brzo suše i odvode vlagu, veličina XS-L za samo 6.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: EasyMaxx dječja ploča za crtanje, s 8 svjetlosnih efekata za samo 9.99 eura, Crivit Stunt romobil koji je stabilan i okretan, idealan za izvođenje trikova, uz 100mm kotače s kvalitetnim kugličnim ležajevima, dimenzija cca. 82x41x87.5cm za samo 46.99 eura, Playtive drveni tablet za učenje koji podržava slušnu percepciju reproducirajući zvukove koji odgovaraju slikama, za razigrano uvođenje u poznate predmete, životinje, boje i zvukove za samo 13.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Interijer.

Novi Lidl katalog vrijedi od 10.srpnja 2023.godine.