Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 23.05. i od 26.05.2022.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest Kitchen Tools višenamjenska sjeckalica za samo 89.99 kuna, Ernesto kutija za čaj za samo 49.99 kuna, Ernesto kuhinjsko pomagalo za samo 24.99 kuna, United Office magnetna slova ili brojevi, set za samo 24.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 23.svibnja i od 26.svibnja 2022.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest Kitchen Tools višenamjenska sjeckalica za samo 89.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools aparat za espresso, sa 6 tipki za brz i jednostavan izbor kave, espresso, capuccino ili macchiato, te za malu ili veliku šalicu, snažnog tlaka pumpe od 15 bara za savršenu kremu i idealno oslobađanje arome za samo 799 kuna.

Ernesto kutija za čaj za samo 49.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools Smoothie maker s 2-to-go-čaše u koje se izravno vrši priprema, s oštricom za miješanje od nehrđajućeg čelika, prikladan i za lomljenje leda, uključujući knjigu s receptima, dužine kabela cca. 100cm za samo 199 kuna, Silvercrest Kitchen Tools 5-u-1 električni ribež, za rezanje, struganje i ribanje za samo 222 kune, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ernesto kuhinjsko pomagalo za samo 24.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools uređaj za ukuhavanje, za do 14 čaša za ukuhavanja u 2 sloja, uz emajlirano kućište i toplinski izolirane ručke, pogodan za zagrijavanje i održavanje topline napitaka, variva, juha i ostlaih jela, na popustu od 40 posto za samo 333 umjesto za 555 kuna, i razne druge Lidl akcije prehrane.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: United Office magnetna slova ili brojevi, set za samo 24.99 kuna, Livarno Home 2-u-1 dječja klupa za sjedenje, s naslonom za leđa ili kao tabure za sjedenje sa stolom za igru, uključujući 2 platnene kutije, za samo 299 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Za djecu ili Vrt.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 23.svibnja i od 26.svibnja 2022.godine.