Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 14.03. do isteka zaliha.

Lidl katalog neprehrana ovog puta donosi sjajnu ponudu za putdoor zabavu i slobodno vrijeme. Proljeće nam je napokon stiglo a to su znali i prepoznati iz Lidl kataloga tehnike pa su nam tako na akciji donijeli sjajne artikle za sve ljubitelje bicikala!

Tako se u ponudi Lidl kataloga tehnike osim samih bicikala nalazi i oprema za iste. Pa se tako jakne mogu kupiti od 129 kuna, a dolaze u modelima za muškarce i žene. Tu su i sjajne prozračne majice u plavoj, crnoj i rozoj boji za žen, a koštaju samo 79.90 kuna! Oni koji se pak radije relaksiraju u vrtu nego na biciklu tu je i ponuda gumenih čizama za vrt koje sad koštaju samo 67.99 kuna, a dolaze i u manjim, ženskim brojevima. Na akciji je i alat za ‘snažnije polovice’, a cijelis et se može kupiti za samo 89.90 kuna!

U ovoj sjajnoj ponudi Lidl kataloga tehnike nalaze se i sjedala za bicikl. Treba vam novo? Netko vam je ukrao sic prošlog ljeta? Lidl ima univerzalni sic anatomskog oblika koji sad na akciji tehnike košta samo 59.90 kuna. A na aokciji outdoor ponude našle su se i hlače za bicikliranje za sve uzraste po povoljnim cijenama. Što je još na akciji Lidl aktaloga pogledajte OVDJE; a što ima u ostalim Lidl katalozima pogledajte na katalozi.net/lidl.