Lidl katalog Modni proljetni trendovi

Lidl katalog Modni proljetni trendovi

Lidl katalog Modni proljetni trendovi vrijedi za proljeće 2015.

Lidl i Gloria In donose – Posebno izdanje Lidl kataloga s pregledom proljetnih modnih trendova u Lidl trgovinama – proljetna muška i ženska odjeća u kojoj prevladava marine stil, udobno pamučno ili  zavodljivo čipkano rublje, obuća, torbe, marame, nakit i drugi modni dodaci – prelistajte posebni Lidl katalog i upoznajte se sa svim modnim novostima iz Lidl-a. Ponude vrijede za proljeće 2015. godinu.

Lidl katalog donosi: Marine kolekcija – šik susret crvene i plave, plavo-bijeli svijet, crveno i bijelo;  proljetne radosti inspirirane Venecijom, editorijal – najveći proljetni trendovi u slikama – baloneri;  cvjetni print, pruge; modni detalji – marame, cipele, sunčane naočale i nakit za nju i njega; hit komad: sve boej stretch hlača; Floral kolekcija – cvijetna simgonija bijele, blijede, ružičaste i pastelnoplave; Lingerie kolekcija – seksi crna čipka i romantični saten nježnih tonova; rublje za muškarce – udobnost pamuka; In Street Style – moderno i udobno.

Iz Lidl katalog ponude proljetnih modnih novosti izdvajamo: modre stretch hlače u kombinaciji s majicom kratkih rukava za 49,99 kuna, muški pulover na pruge za 88,00 kuna, muške traperice za 119,00, ženske tajice u plavim tonovima sa cvjetnm printom za savršen proljetni stil  za samo 33,00 kune i bijela bluza za 55,00, muške casual košulje za 79,99, muška polo majica s amblemom za 49,99 kuna.

Lidl katalog donosi  odlične ponude modnih detalja – ogrlica za 49,99, jednobojne marame i marame s uzorkom te šal za samo 44,00, remen za samo 39,99, prljavo bijele salonke s bež detaljima na peti i prstima za samo 99,99, kao i bogatu ponudu rublja: čarape s gaćicama za 22,00, negliže za 59,99, potkošulja za 59,99, push up grudnjak za 39,99, gaćice za 39,99, tange za 39,99, samostojeće čarape za 29,99 kuna, kuni ogrtač za 49,99 kuna.

Prelistajte cijeli katalog i pronađite novosti s odjela opreme za kućanstvo i sve druge nove ponude iz Lidla od 23. veljače. Pratite našu rubriku  Lidl kataloge  i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi Lidl katalog prehrane, a za još više dobrih ponuda provjerite i ostale kataloge  Odjeće i  Obuće. na našim stranicama.

Posebno izdanje Lidl kataloga Modni proljetni trendovi vrijedi za proljeće 2015. godine.