Lidl katalog Božićne igračke

Lidl katalog Božićne igračke

Lidl katalog Božićne igračke

Lidl katalog Božićne igračke vrijedi od 10.11.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Playtive namještaj za kuću i lutke, set za samo 49.99 kuna, Playtive drvena kuhinja za samo 499 kuna, Playtive malena drvena željeznica za samo 79.99 kuna, Topmove pernica za samo 12.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 10.studenog 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Playtive namještaj za kuću i lutke, set za samo 49.99 kuna, Playtive set koji u svojem sastavu sadrži stalak s opremom za čišćenje, koji se sastoji od stalka, metle, brisača poda, praška i male metlice i lopatice, dasku za glačanje i stalak za sušenje rublja s kvačicama za rublje, dvije vješalice za odjeću i jednu tekstilnu košaru za rublje za samo 249 kuna.

Playtive drvena kuhinja za samo 499 kuna, Crivit set za boks koji sadrži bazu s loptom za udaranje, boksačke rukavice, zračnu pumpu i materijal za montažu, radijusa kretanja lopte cca. 1,5m, na popustu od 26 posto za samo 88 umjesto za 119 kuna, Playtive stolna kuhinja ili radionica za samo 199 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Playtive malena drvena željeznica za samo 79.99 kuna, Playtive vozila i figurice sa svjetlosnim i zvučnim efektima, kompatibilni s Playtive drvenim željeznicama i cestama, set za samo 69.99 kuna, Playtive drvena željeznica s tračnicama od pravog drveta, te s bogatom opremom za različita kombiniranja za samo 222 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Topmove pernica za samo 12.99 kuna, United Office dvostrani flomasteri u 10 žarkih boja, od tinte na vodenoj bazi, set za samo 9.99 kuna, Playtive voštane bojice prikladne za sve glatke površine, topljive u vodi i jednostavno perive, set za samo 22 kuna, United Office olovke, set od 30 komada za samo 27.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Božić 2022, Interijer, Kućanstvo i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 10.studenog 2022.godine do prodaje zaliha.