Lego katalog

Lego katalog

Lego katalog

Lego katalog vrijedi od lipnja do kraja prosinca 2016. godine.

Novi Lego katalog – katalog s novim Lego setovima koji vrijedi za cijelu drugu polovinu 2016. godine. – najnovije Lego igračke upravo na vrijeme za pripremu božićnih poklona za vaše najmlađe – pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite poklon s kojim sigurno nećete pogriješiti ovih blagdana. Novi Lego katalog vrijedi od lipnja do kraja prosinca 2016. godine.

Lego katalog za drugu polovinu godine donosi zaista neodoljiv izbor najpopularnijih igračaka na svijetu – Lego igračke i setovi za dječake i djevojčice. Katalog je tematski podijeljen na ponudu igračaka za najmanju djecu, te za ostale uzraste djece. Edukativne i zabavne kao uvijek, Lego igračke bit će izvrstan izbor za blagdanski ili rođendanski poklon.

Lego Duplo My First kolekcija za prve korake u igri i učenju; My First Truck, My First Carterpillar i My First Car, vlak sa brojevima za učenje brojanja, All arround the world za učenje geografije, Lego Classic kocke s bezbroj mogućnosti za kreativnost i zabavu, Lego Creators, Lego Princess sa dvorcima i princezama iz bajke – Lego katalog donosi zaista bogatu ponudu izvrsnih novosti iz Lego svijeta.

Novi Lego katalog  predstavlja Vam i nove Lego kolekcije setova igračaka inspiriranim popularnim animiranim filmovima: Lego Friends, Lego Elves, Lego Mixels i drugi. Novosti u liniji Lego City također Vas očekuju na stranicama novog Lego kataloga. Pogledajte Lego katalog i saznajte sve super novosti, a za još više super ponuda igračaka provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Za djecu.

Ponuda vrijedi od lipnja do kraja prosinca 2016. godine.