Laredoute katalog

Laredoute katalog

Laredoute katalog proljeće/ljeto 2013

Laredoute katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha

Laredoute katalog odjeće dolazi na velikih 692. stranice i donosi sjajnu ponudu odjeće za proljeće i ljeto.

Laredoute katalog pripremio je zaista svega i za svakoga, žene, muškarce i djecu. U ponudi je i odjeća i obuća. Tako je već na prvoj stranici predstavljeno sjajno odijelo za žene u indigo plavoj boji koja ponovno u trendu od prošle godine.

I ovog puta, za Laredoute radili su brojni mladi dizajneri koji su dali svoj pečat 21. stoljeću, ali i svojevrstan hommage minulim vremenima romantike koje danas sa sjetom prizivamo. Pravi dokaz toga je i Madame A Paris za Laredoute kolekcija s mornarsko plavim detaljima, Eiffelovim tornjevima i prugicama te, naravno, neizostavnim špagericama i pletenim torbama.

U La Redoute katalogu posebne stranice zauzela je Ines pod motom ‘Odvažna sam s La Redoute – Ines De La Fressange’ koja predstavlja nepopravljivo romantičnu liniju kojom dominiraju jednostavne linije i bijela boja, idealne za ljeto.

Tu su i vojničko-romantične kombinacije u kojim prevladavaju lagane linije i maslinasto-zelene boje. Hipi bijele bluze tako se mogu nabaviti po cijeni već od 369 kuna. Tu su i zanimljive hlače koje se super slažu i na tenisice i štikle a koštaju samo 319 kuna.

Tu je i uvijek trendi boja, nepogrješiva kod veselih karaktera, ružičasta boja u kojoj dolaze prekrasne lagane haljine po cijeni od samo 319 kuna, kao i odlične hlače na crtu za posao po istoj cijeni. Na akciji Laredoute kataloga nalazi se i jakna od umjetne kože sa zakovicama koja košta 549 kuna.

Laredoute katalog ima ponudu i kožnih torbi, a one jednostavnih linija koje se slažu uz sve kombinacije koštaju već od 369 kuna. Tu su i super i uvijek moderne crne haljine za svačiji stil. Od princeze do male buntovnice. Tako je tu ‘zakon’ crna haljina s kožnim umecima, a košta tek 269 kuna. S druge strane, tu je i kraća varijanta kožnate crne haljine A kroja s izvučenim motivima koja sad košta 369 kuna.

U dijelu Laredoute kataloga nalazi se i sjajna ponuda dječjih artikala. Tako je tu sve i za nju i za njega pa tako mame svojim klinčićima kupiti trendi karirane hlače na tregere u crno-sivoj varijanti dok za malenu klincezu tu su ružičaste haljinice na točkice s odgovarajućim vesticama ukrašenim mašnicama. Naravno, to je tek početak sjajnoj Laredoute kataloga odjeće. Iznad članka možete pročitati svih 692 stranice u Laredoute katalogu, a što imaju drugi možete pogledati u rubrici ‘Odjeća‘.