La Redoute katalog

La Redoute katalog

La Redoute katalog škola

La Redoute katalog vrijedi do isteka zaliha

Novi La Redoute katalog “veseo povratak u školu” donosi vam modernu odjeću na Francuski način za dječaka i curicu školske dobne skupine ili čak nešto i mlađe.

Na 68 stranica ovog La Redoute kataloga pogledati možete ponudu za djevojčice, haljine, majice, traperice, kompletiće i slično, ponudu za dječake zimske jakne, majice, traperice, veste, pulovere i slično, dalje ponudu za dječji sport i na samom kraju La Redoute kataloga parke tj. jakne.

U nastavku vam donosimo kratak presjek ovog La Redoute kataloga “veseo povratak u školu”, pogledajte, proizvodi su modernih boja i krojeva, katalog je vizualno vrlo ugodan, a same cijene potpuno prihvatljive.

La Redoute katalog sadrži:
– Djevojčice (od stranice 4.)
– Dječaci (od stranice 36.)
– Sport (od stranice 64.)
– Parke (stranica 68.)

Također, uz narudžbu proizvoda za mališane, La Redoute vam poklanja prigodan poklon, koji će dodatno razveseliti klince, za više detalje pogledajte La Redoute katalog. Odlučite li se za kupnju, na zadnjoj (68.) stranici kataloga u donjem desnom kutu nalazi se informacija o mogućnostima i načinu kupnje.

Uživajte u ovom La Redoute katalogu za školarce, a ukoliko želite pogledati ostale La Redoute kataloge jednostavno slijedite link u nastavku: La Redoute katalog