La Redoute katalog

La Redoute katalog

La Redoute katalog jesen zima 2015

La Redoute katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi La Redoute katalog – Nova kolekcija za sezonu jesen zima 2015 – prelistajte katalog i uživajte na više od 400 stranica odlične ponude. Katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Iz La Redoute katalog ponude izdvajamo: Kaput od čiste vune sa dvostruk nizom dugmadi, jednim džepom na prsima i 2 našicena u struku dužine 71 cm prljavo bijele, crne ili boje ciklame za 1639 kn, ravne hlače od poliestera i viskoze koje se kopčaju patentnim zatvaračem sa dva džepa sa strane i dva sa straga prljavo bijele, crne ili boje ciklame za 729 kn, kaput od vune, akrila i poliestera sa 2 našivena džepa dužine 109 cm prošarano bijele boje za 2099 kn.

Pulover od čiste vune dužine dužine 65 cm prljavo bijele i boje ciklame ili crne i prlajvo bijele za 639 kn, bluza 100% poliester sa vratnim izrezom od pletiva dužine 68 cm crno-bijele boje za 549 kn, nabrana suknja 100% poliester sa skrivenim patentnim zatvaračem sa strane dužine 50 cm crno-bijele boje za 639 kn također su u La Redoute katalog ponudi.

La Redoute katalog nudi Vam i kombinezon 100% poliester sa 2 našivena džepa na prsima i rastezljivm šavom u struku i 2 kosa džepa ispod struka  dužine nogavice 80 cm za 1369 kn, pulover od čiste vune s orkvicama s rasporcima dužine 60 cm plave, svijetlo smeđe ili prljavo bijele boje za 639 kn.

Udobno se smjestite i započnite listanje online La Redoute kataloga i provjerite sve pondue trendy odjeće za prestojeću sezonu. Za još više ponuda potražite na našim stranicama i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Modni katalozi.

Novi La Redoute katalog vrijedi do prodaje zaliha.