La redoute katalog jesen zima 2012

La redoute katalog jesen/zima 2012

La redoute katalog traje do isteka zaliha

La redoute katalog za nadolazeću sezonu jesen/zima 2012. na čak 692 stranice nudi vam razne atraktivne proizvode za kojima će modni znalci kao i svi ostali modno osvješteni luditi narednih nekoliko mjeseci.

U ovom jesen/zima La Redoute katalogu očekuje vas široka ponuda jesensko-zimskih must have proizvoda uz odlične cijene, možete pronaći brojne artikle za žene, muškarce, djecu, kućanstvo, a na samom kraju ovog kataloga i zanimljivu ponudu čizama za žene, upečatljivog naziva ‘fatalne čizme’.

Kultni komadi odjeće u novom izdanju osmišljeni su od dizajnera najboljih trendova. Novi La Redoute katalog nudi vam modu za cijelu obitelj po pristupačnim cijenama.

U nastavku vam donosimo kratki presjek sekcija koje ovaj posljednji La redoute katalog sadrži, ukoliko ste u mogućnosti odvojite malo vremena i pogledajte sami ovu ponudu od početka do kraja, jer doista ima jako lijepih kombinacija i proizvoda kojima se možete razveseliti ove jeseni i zime, a osim toga i korisnih stvari kojima možda možete kvalitetu svog života i života svojih ukućana podignuti na novi, bolji nivo.

La redoute katalog donosi vam sljedeće:
– Za žene (od stranice 4)
– Modni dodaci (od stranice 84)
– Donje rublje (od stranice 266)
– Za djecu (od stranice 332)
– Bebe i ja (od stranice 446)
– Za muškarce (od stranice 478)
– Sport (od stranice 572)
– Kućanstvo (od stranice 580)
– Fatalne čizme (stranica 692)

Kako naručiti proizvode iz La Redoute kataloga

La Redoute Francusku modnu kuću u Hrvatskoj zastupa tvrtka Nathalie d.o.o. iz Nove Gradiške, ukoliko vam se neki proizvod posebno svidio i želite ga kupiti možete to učiniti putem službene web trgovine na adresi www.laredoute.hr ili naručiti na info broj telefona koji vam donosimo u nastavku,na koji također možete saznati sve informacije o ostalim mogućnostima narudžbe i plaćanja proizvoda iz La Redoute kataloga, info broj je: 035 210 700, a Nathalie d.o.o. za informacije na raspolaganju vam je u radnom vremenu od: ponedjeljak-petak 8:00h-20:00h i subotom od 9:00h-15:00h

Plaćanje proizvoda iz La Redoute kataloga

Proizvode možete platiti pouzećem kod preuzimanja dostavljaču Hrvatske pošte ili CityEx-a, a ukoliko se odlučite na kartično plaćanje American Express-om, Diners karticom, Visa-om ili MasterCard-om potrebno je popuniti podatke na obrazcu za narudžbu (drugim riječima registrirati se u web trgovini). Za telefonske narudžbe, samo operateru izdihtirajte svoje osobne podatke.

Uživajte u odličnoj i povoljnoj katalog ponudi iz La Redoute tvrtke, a ukoliko želite pogledati prošle La Redoute kataloge, molimo pratite sljedeći link: La Redoute katalog