KTC katalog

KTC katalog

KTC katalog prehrana

KTC katalog traje od 23.08.2012 do 29.08.2012. godine

Novi KTC katalog prehrane u periodu od sutra (23. kolovoza) pa sve do kraja kolovoza ili do 29.-og nudi vam akciju na prehambene namirnice za svakodnevnu konzumaciju.

KTC akcija ovog tjedna spušta cijene sve do 50%, stoga svakako pogledajte najbolje akcijske prehrambene proizvode koje trenutno možete pronaći u KTC prodajnim centrima.

Iz ovog KTC kataloga za vas izdvajamo: Svinjsko carsko meso, po akcijskoj cijeni od 23.99kn za kilogram, svinjski vrat s kosti 31.99kn, crveni luk u pakiranju od 5kg s uštedom od 20% ili za samo 14.99kn, crveni luk je domaćeg porijekla, dalje zanimljiva je ponuda za toaletni papir Violeta Aloe Vera, troslojni uz koji gratis dobijete papirnati ručnik istog proizvođača – akcijska cijena je samo 22.99kn, te čak 40% popusta na Ariel Proffessional odstranjivač mrlja koji dolazi u pakiranju od jedne litre, po cijeni od 14.90kn.

U nastavku ovog KTC kataloga prehrane možete pogledati ostale proizvode koje volimo koristiti na dnevnoj bazi, suho mesnate i konzervirane proizvode, osvježavajuća pića Fis i Vindija (čak 40% niže), a dalje i zanimljivu ponudu trajnog mlijeka s Velebitskih pašnjaka gdje u pakiranju od 6+1 komad plaćate samo 4.49kn po litri mlijeka.

Pri kraju ovog ovotjednog KTC kataloga pogledajte lijepe uštede na higijenske proizvode, tako do 31. kolovoza 2012 u KTC trgovinama nabavite Adidas roll-on za 30% nižu cijenu od redovne.

Sve u svemu dobra ponuda iz KTC-a ovaj tjedan, preporučamo zavirite sami i štedite kupujući u KTC-u.

Želite li pogledati ostale KTC kataloge akcija, molimo pratite link u nastavku: KTC katalog