KTC katalog Igračke i tekstil

KTC katalog Igračke i tekstil

KTC katalog Igračke i tekstil

Novi KTC katalog donosi: Princeza lutka za samo 6.49 eura, Set za igru moj prvi mozaik za samo 10.99 eura, Auto za samo 9.49 eura, i ostale KTC akcije. Ponude vrijede u periodu od 22.veljače do 06.ožujka 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom KTC katalogu potražite: Princeza lutka za samo 6.49 eura, drvena slagalica s 30 dijelova, koja sadrži slova hrvatske abecede sa sličicama, edukativna igra kroz slaganje slagalice i učenje abecede, na popustu od 22 posto za samo 13.99 umjesto za 17.99 eura, kahlica za bebe, s poklopcem, veselih boja i motiva, za samo 5.99 eura.

Set za igru moj prvi mozaik za samo 10.99 eura, didaktička igra-životinjska skakalica, uz tipke na pritiskivanje za razvoj motorike, s krugom na obrtanje za koordinaciju oko-ruka, te s prozorčićima s životinjicama koje iskaču, te sa sličicama za prepoznavanje likova i boja, izrađena od kvalitetne plastike, za samo 10.99 eura, također se nalaze u novom KTC katalogu.

Novi KTC katalog izdvaja i: Edukativna slagalica za bebe, u obliku čašica koje se sklapaju jedna u drugu, pogodna za razvijanje motorike i kognitivnih sposobnosti, za samo 4.69 eura, set za modeliranje, edukativna i kreativna igračka koja omogućuje djecu da oslobode svoju maštu i stvaraju nešto novo, na popustu od 20 posto za samo 4.79 umjesto za 5.99 eura, i razne druge KTC akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi KTC katalog preporuča i: Auto za samo 9.49 eura, društvena igra Sagradi Toranj, u kojoj igrači na početku moraju sagraditi toranj te onda naizmjenice jednom rukom izvlače pločice, pritom pazeći da se toranj ne srušu, set koji sadrži 48 drvenih pločica, za samo 7.29 umjesto za 8.99 eura, plahjta jogi 155gsm, dimenzija 100x200cm za samo 9.99 eura.

Prelistajte cijeli KTC katalog i upoznajte se sa svim aktualnim ponudama iz KTC prodajnog lanca. Pogledajte i druge objave u našoj rubrici KTC katalog; ovoga tjedna provjerite ponude i KTC ponude tehnike te super ponude u pola cijene. Želite li još više akcija sličnog asortimana,  zavirite u našu rubrike Tehnika i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi KTC katalog vrijedi u razdoblju od 22.veljače do 06.ožujka 2024.godine.