KTC katalog Igračke i tekstil

KTC katalog Igračke i tekstil

KTC katalog Igračke i tekstil

KTC katalog Igračke i tekstil vrijedi od 19.10. do 31.10.2023.

Novi KTC katalog donosi: Playgo dječji sudoper za jedno ili više djece za samo 27.99 eura, Interaktivna lutka za samo 25.99 eura, Pikado društvena igra s magnetnim strelicama za samo 5.49 eura, i ostale KTC akcije. Ponude vrijede u periodu od 19.listopada do 31.listopada 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom KTC katalogu potražite: Playgo dječji sudoper za jedno ili više djece za samo 27.99 eura, Playgo dječji usisavač koji je smanjena verzija usisavača i radi kao pravi, te pomaže mališanima u učenju kućanskih poslova i kroz igru im približava radne navike, ima karakterističan zvuk i usisava sitne čestice, na popustu od 23 posto za samo 19.99 umjesto za 25.99 eura.

Interaktivna lutka za samo 25.99 eura, Lena bager žuto-crne boje, s osovinom od picnčanog čelika, pogodan za korištenje na otvorenom i zatvorenom za samo 22.99 umjesto za 26.99 eura, Lena traktro s prikolicom, s pocinčani, čeličnim osovinama, te uz vozačevu kabinu koja se otvara, te s nagibnom prikolicom za samo 7.49 eura, također se nalaze u novom KTC katalogu.

Novi KTC katalog izdvaja i: Lena kobajn s pocinčanom čeličnom osovinom, te uz vozačevu kabinu na otvaranje, te uz sito s pokretnom cijevi za zrno, kompatibilno s prikolicom, s kukom za prikolicu, pogodan za igru na otvorenom i zatvorenom, za samo 7.49 umejsto za 8.49 eura, i razne druge KTC akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi KTC katalog preporuča: Pikado društvena igra s magnetnim strelicama za samo 5.49 eura, Pictionary društvena igra, preuzmite bespaltnu aplikaciju, skiciraj crtež u zraku i pogledaj ga na uređaju, na popustu od 28 posto za samo 32.99 umjesto za 45.99 eura, set tajni dnevnik koji sadrži tajni dnevnik s lokotom i kemijsku olovku, za samo 7.49 umjesto za 8.63 eura.

Prelistajte cijeli KTC katalog i upoznajte se sa svim aktualnim ponudama iz KTC prodajnog lanca. Pogledajte i druge objave u našoj rubrici KTC katalog; ovoga tjedna provjerite ponude i KTC ponude tehnike te super ponude u pola cijene. Želite li još više akcija sličnog asortimana,  zavirite u našu rubrike Tehnika i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi KTC katalog vrijedi u razdoblju od 19.listopada do 31.listopada 2023.godine.