KTC katalog

KTC katalog

KTC katalog igračke

KTC katalog igračke vrijedi do 31.12.2012 godine

KTC katalog igračke povodom nadolazećih blagdana ima sjajna rješenja za poklone za klince. Tako je KTC katalog povodom Svetog Nikole i Božića 2012. godine pripremio akciju na popularne brendove.

Tu su vrlo popularne Power Rangers figurice po cijeni od 49.90 kuna, Power Rangers Zord vozilo za samo 99.99 kuna kao i Power Rangers figurica s mačem po cijeni od 99.99 kuna u KTC katalogu igračaka.

Naravno, tu su i mega popularna izdanja Monsuno igračaka pa tako igralište košta 149.99 kuna, a Monsuno kapsula 99.99 kuna. Na akciji KTC kataloga igračaka povodom Božića 2012 su i preslatke igračke i figurice za curice.

Tako je snižena Barbie svjetlucava sirena te sad košta samo 99.99 kuna, a tu su i druge plastične bebe s kojima se curice vole igrati. Naravno, u ponudi su i igračke koje podjednako vole i curice i dečki poput slavnog i preslatkog Winnieja The Pooha koji sad košta 379,99 kuna.

KTC katalog igračke pripremio je brojna iznenađenja i ne sumnjamo da za svakog klinca i klincezu možete pronaći idealan poklon no ako vas zanima što nude i drugi trgovci možete pogledati ponudu igračaka u rubrici “Za djecu“.