Kozmo katalog sniženja

Kozmo katalog sniženja

Kozmo katalog

Kozmo katalog sniženja vrijedi od 27.01. do 31.01.2014 godine

Kozmo katalog – Veliko sniženje do 50 posto – letak s pregledom izdvojenih najvećih sniženja u Kozmu do kraja siječnja – pogledajte novi Kozmo katalog Veliko sniženje i kupujte omiljene brandove kozmetike i higijenskih potrepština u pola cijene. Ponuda vrijedi od 27. o 31. siječnja 2014. godine.

Kozmo katalog – posebno izdanje Veliko sniženje donosi Vam pregled odličnih prilika za uštedu. Od 27. do 31. siječnja u Kozmo prodavaonicama u pola cijene kupujte odabrane Nivea,  Olival, Bref i druge proizvode.

Nivea Pure & Natural deo roll on ili dezodorans za samo 11,99,  Nivea Fitness ili Sunny Melon gel za tuširanje 250 ml za samo 8,99,  Olival dnevne kreme  snižene 40 posto, već od 32,99, Lolalady higijenski ulošci u pola cijene i drugi artikli sniženi 50 posto – sve to dio je Kozmo katalog ponude velikog sniženja.

Pogledajte letak u prilogu i saznajte sve snižene proizvode u Kozmu do 31. siječnja. Pratite Kozmo s nama i dalje, ovoga tjedna ne propustite novu Kozmo Bio košaricu s ponudom prehrambenih proizvoda iz bio uzgoja, a sve mjesečne akcije u Kozmu provjerite u redovitom mjesečnom Kozmo katalog izdanju. Sve najnovije kataloške objave ovog prodajnog lanca parfumerija i drogerija donosimo Vam na našim stranicama u rubrikama Kozmo katalog i Kozmo akcija. Želite li  usporediti  ovu ponudu s ostalima, provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Kozmo katalog vrijedi od 27. do 31. siječnja 2014. godine.