Kozmo katalog BIO

Kozmo katalog BIO

Kozmo katalog

Kozmo katalog BIO vrijedi od 03.02. do 16.02.2014 godine

Nova Kozmo BIO košarica – novo posebno Kozmo katalog izdanje, za sve one koji znaju da ljepota dolazi iznutra i brinu o svojoj zdravoj prehrani. Pogledajte novi Kozmo katalog i saznajte što se ovoga tjedna nalazi u Kozmo BIO košarici. Ponuda vrijedi od 3. do 16 .veljače 2014. godine.

Novi Kozmo katalog donosi: Denrre leća iz biološkog uzgoja za 16,99, zob oguljenog zrna snižena 2o posto za 11,99, krem juha od rajčica za 7,99, muesli pločice za 15,99 umjesto stare ciene od 19,99, umak od rajčica snižen 20 posto za 11,99, Dinkel, Rice i Provamel napitci sniženi 15 posto, već od 7,49 kuna, 15 posto popusta na najbolje čokolade i druge dobre ponude

Kozmo garantira da su proizvodi s oznakom BIO načinjeni od minimalno 95 posto ekoloških sastojaka. Biološki uzgoj podrazumijeva dugotrajnu, strogo kontroliranu proceduru proizvodnje. Ovi su proizvodi dobiveni uzgojem na prirodan način, bez djelovanja kemikalija, pesticida i drugih štetnih tvari.” Kozmo katalog poručuje da je znaka BIO siguran znak da se radi o proizvodu sukladnom standardima  ekološke proizvodnje. Pogledajte novi Kozmo katalog BIO košarica i odaberite zdrave i povoljne artikle.

Pratite Kozmo s nama; Uz Kozmo katalog BIO košarica pogledajte i ostale kataloške ponude ovoga prodajnog lanca parfumerija i drogerija  koje možete pronaći na na našim stranicama u rubrikama Kozmo katalog i Kozmo akcija.

Cijene za odabrane BIO proizvode iz ovog letka vrijede za period od 3. do 16. veljače 2014. godine.