Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog vrijedi od 17.03. do 31.03.2014 godine

Novi Kozmo katalog prepun je odličnih popusta na veliki dio asortimana. Popusti na proizvode za higijenu i njegu kose, Garnier kozmetiku za lice, Colgate specijalne paste za zube, sniženje dječje kozmetike i pelena te brojni popusti higijenskih sredstava za čišćenje, pranje i održavanje rublja i ostali asortiman – ne propustite ovu zaista dobru priliku, pogledajte novi Kozmo katalog i uštedite u aktualnom razdoblju. Katalog vriejdi od 17. do 31. ožujka 2014. godine.

U svim Kozmo prodavaonicama od 13. ožujka očekuju Vas super popusti , a sve ponude donosi Vam novi Kozmo katalog:  40 posto popusta na Garnier Moisture Match 24 h proizvode za svježi start, čak 50 posto  popusta na Colgate Sensitive Prorelief paste za zube,25 posto popsuta na Garnier boje za kosu i Palette Color Creme boje za kosu te  Syoss šampone i ostale proizvode za njegu za kose, 20 posto na Prodigy boje, 25 posto popusta na Schwartzkopf Ultime liniju njege za kosu, 25 posto na Sxhwartzkopf Gliss šampone i Schauma šampone  te Elseve L’Oreal šampone i regeneratore, 20 posto popusta na Palmlive šampone i regeneratore – tek je dio odličnih popusta koje Vam donosi novi Kozmo katalog.

25 posto popusta  na Nivea baby kozmetiku, Schauma Kids šampone, snižene Puffis pelene, 30 posto  popusta na Silan omekšivače, 33 posto  popusta na Perwoll asortiman tekućih deterdženata za pranje rublja, Persil  deterdženti sve vrste po super cijenama, 20 posto snižen kompletan Arf, asortiman i  30 posto popusta na WC Net proizvode također su dio Kozmo katalog ponude popusta.

Prelistajte novi Kozmo katalog i pronađite sve odlične prilike za uštedu do kraja ožujka. Pratite Kozmo s nama i dalje i ne propuštajte Kozmo akcije, a za još više dobrih ponuda provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Kozmo katalog vrijedi od 13. do 31. ožujka 2014. godine.