Kozmo bio kosarica

Kozmo bio kosarica

Kozmo bio kosarica

Kozmo bio kosarica vrijedi od 20.01. do 26.01.2014.

Kozmo Bio košarica – Kozmo izbor iz asortimana Bio proizvoda sa polica Kozmo trgovina za ovaj tjedan. Akcijske cijene zdrave prehrane iz bio uzgoja provjerite u novom Kozmo bio košarica  letku. Ponuda vrijedi od 20. do 26. siječnja 2014. godine. 

Clearspring rižini krekeri sa žitaricama 100 grama za 7,99 umjesto 9,99, Trafo čips, paprika BIO 125 grama a 12,99 umjesto 14,99 uključeni su u Kozmo bio košaricu po akcijskim cijenama za ovaj tjedan.

U Kozmo Bio košarici pronaći ćete i Dennree sirup agave, po cijeni od 21,99 umjesto redovne cijene od 24,99 kuna. Agava sirup ili nektar  prirodni je zaslađivač dobiven iz soka agave. Koristi se kao zamjena za med ili  šećer, ima niski glikemijski indeks i praktički nema utjecaja na razinu šećera u krvi.

Mljevenu kukurznu krupicu i grah trešnjevac iz bio uzgoja također možete pronaći u Kozmo bio košarici za ovaj tjedan.

Pogledajte letak iznad teksta i saznajte sve detalje akcije. Pratite Kozmo s nama, sve kataloške ponude ovog prodajnog lanca parfumerija i drogerija pronaći ćete na na našim stranicama u rubrikama Kozmo katalog i Kozmo akcija.

Ovoga tjedna ne propustite odličnu Kozmo vikend akciju do 50 posto sniženih parfema i 30 posto povoljnije dekorativne kozmetike, a za sve akcije u siječnju provjerite redovni mjesečni Kozmo katalog.

Cijene Kozmo Bio košarice vrijede do 26. siječnja 2014. godine.