Konzum Stenjevec otvorenje!

Otvorenje nove Konzum Zagreb Stenjevec poslovnice: Konzum Stenjevec svečano otvorenje zakazano je za petak 21.03.2014 godine točno u 9:00 sati u jutarnjem terminu. Nova Konzuma Stenjevec trgovina tipa je Supermarket i moći ćete ju pronaći na adresi Samoborska cesta 102, Zagreb.

Radno vrijeme Konzum Stenjevec nove poslovnice biti će od ponedjeljka pa sve do subote od 7:00 sati ujutro do 21:00 sat na večer, a nedjeljom će supermarket raditi od 8:00 sati ujutro pa sve do 15:00 sati poslijepodne.

Povodom samog otvorenja Konzum Stenjevec trgovine, Konzum je za sve posjetitelje pripremio mnoge pogodnosti. Uz razne popuste te niže cijene pojedinih, izabranih proizvoda, do raznih degustacija i sličnog sadržaja karakterističnog za predstavljanje novih poslovnica. Također, na sami dan otvorenja, u petak Konzum je pripremio i razne zanimljive poklone za sve kupce.

Prije odlaska u Konzum kupovinu u novu poslovnicu na zagrebačkom stenjevcu, svakako prelistajte posljednji aktualni Konzum katalog koji se nalazi na ovoj poveznici: Konzum katalog za Stenjevec, također ne propustite pogledati i posebno izdanje Konzum kataloga sa totalnom rasprodajom neprehrane i Uskršnjim programom: Konzum katalog Uskrs.

Pogledajte niže i najavnu sliku otvorenja nove Konzum Stenjevec, Zagreb trgovine.

Konzum Stenjevec

Konzum Stenjevec