King Cross katalog

King Cross katalog

King Cross katalog Zimska rasprodaja

King Cross katalog Zimska rasprodaja vrijedi do isteka zaliha.

King Cross rasprodaje – pregled nekih od najboljih akcija iz prodavaonica u King Cross shopping centru. Prelistajte katalog, otkrijte neke od najboljih akcija u King Crossu i uštedite na siječanjskim rasprodajama.

King Cross katalog zimskih popusta donosi: Pantene šamponi u dm prodavaonicama za 26,90, u Intersparu Silan omekšivači za 39,99,  Persil prašak za rublje snižen 25 posto, Garmin navigacija Europe + za 1.999,00 kuna,  motorno ulje za 159,99 umjesto 339,99 kuna.

Pogledajte i sniženja odjeće u  Motivi dućanu te  Pimkie zimske jakne za 249,50 kuna umjesto redovne cijene od 479,00  kao i odličan izbor obuće u Pittarellu: ženske tenisice Adidas od 314,35, muške tenisice Adidas već od 258,00, Nike training tenisice 471,00, visoke ženske čizme 374,50, muške gležnjače Nike 402,50 i još više dobrih ponuda.

Snižena dječja kolica u Magic baby prodavaonici, odlične cijene madraca, podnica i kreveta u Happy dreamsu, povoljna bijela tehnika, računala i mobiteli iz Experta, namještaj i tehnika iz Harvey Normana, akcije namještaja u Jysku i glazbeni instrumenti u Musicu  – sve to pronaći ćete u novom King Cross katalog izdanju s pregledom najboljih rasprodaja u siječnju. Na posljednjoj stranici katalog pogledajte i još više atraktivnih akcijskih ponuda.

Pratite King Cross s nama i dalje, a za još više siječanjskih akcija potražite i druge kataloge iz naše rubrike Rasprodaje.

King Cross katalog Rasprodaja vrijedi do isteka zaliha.