KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog vrijedi do isteka zaliha

Kik katalog travanj – Odjeća za žene, muškarce, djecu i tinejdžere, samo najpovoljnija ponuda iz Kik kolekcije proljeće-ljeto: ženske majice kratkih rukava u raznim bojama, dječje majice s printom ili  par sportskih čarapa – sve po 17,90 – ne propustite ovu pondu novog Kik katalog izdanja

 

Kik je otvorio novo prodajno mjesto u Zagrebu, na adresi Škorpikova 34/1 – King Cross i tom Vas prigodom časti nevjerojatnim cijenama nove Kik kolekcije proljeće-ljeto. Dio ove povoljne ponude donosi Vam Kik katalog travanjsko izdanje. Pogledajte Kik katalog i dođite u novi Kik po udobnu, modernu i nadasve povoljnu novu garderobu za cijelu obitelj.

 

Kik katalog donosi Vam ženske majice basic kratkih rukava u raznim bojama, pogodne za mnoge kombinacije za samo 17,90 kuna. Atraktivne majice s printom i bluze stoje samo 33,90. Posebno su povoljne pamučne ljetne spavačice za samo 44,90 kuna.

 

Iz muške kolekcije novi Kik katalog izdvojio je majice kratkih rukava u nekoliko boja s printom za samo 25,90 kuna, sportske čarape za samo 17, 90 po paru, gaćice po 11,30 te bokserice za samo 19,65 kuna.

 

Dječja odjeća u novom Kik katalog izdanju također je vrlo povoljna; pronađite majice za bebe za 17,90, majice za dječake za 25,90, traperice za dečke za samo 59,90 i također čarape za 17,90.

 

Pogledajte kompletnu ponudu novog   Kik katalog izdanja povodom nedavnog otvaranja novog prodajnog mjesta u King Crossu, odaberite svoju kombinaciju i požurite u Kik. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

 

Ako Vam se svidjela Kik ponuda potražite i ostale objave u rubrici Kik katalog, a pogledajte i i  ostala kataloška izdanja u rubrici Odjeća.

 

Kik katalog travanj povodom nedavnog otvorenja novog Kik prodajnog mjesta – kvaliteta po pristupačnoj cijeni –  pogledajte novi Kik katalog.