KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog ožujak

KiK katalog vrijedi od 13.03.2013 do isteka zaliha

KiK tekstil katalog ‘Pametno kupujmo odjeću’: Nova KiK tekstil akcija za ožujak 2013 godine još jednom oduševljava. Za KiK tekstil znamo da nudi nevjerojatan omjer cijene i kvalitete, ali u ovoj akciji za ožujak, još jednom su nadmašili sami sebe.

U ovom KiK katalogu, posebno su naglašeni i u provm planu, lagani, proljetni odjevni proizvodi za dečke i curice mlađih dobnih skupina. U nastavku KiK kataloga možete pogledati odjeću majice, hlače i kombinacije za bebe, a pri samom kraju i proizvode za djevojke i dječake nešto starijih dobnih skupina. Ovaj KiK katalog nema precizno određen rok valjanosti, proljetni proizvodi za ožujak dostupni su u svim KiK trgovinama diljem Hrvatske, samo do isteka zaliha, stoga ukoliko vam se neki artikl posebno svidio i odlučili ste ga osobno pogledati ili kupiti, posjetite KiK dućane na vrijeme dok je vaš artikl još dostupan, jer budimo realni, gdje je još moguće pronaći moderne majice po cijeni od samo 25kn, a da pritom budu još i tržišno kvalitetne?

Prelistajte svakako zadnji KiK katalog i pogledajte što je aktualno u KiK trgovinama tijekom ožujka 2013. godine.

Za sve KiK tekstil katalog akcije na jednom mjestu, sljedite vezu u nastavku: KiK tekstil katalog. Odlučite li osobno posjetiti KiK trgovine, na zadnjoj stranici kataloga pogledajte gdje se nalazi vama najbliža KiK trgovina. Radna vremena većih KiK dućana možete pogledati i ovdje na našim stranicama: KiK radno vrijeme.

Javite nam kako vam se KiK katalog čini, komentirajte niže putem kontakt obrasca!