Kik katalog

Kik katalog

Kik katalog

Kik katalog vrijedi od 22.5.2013. do isteka zaliha

Kik katalog – Kik odjeća za cijelu obitelj, moderno, udobno i nadasve povoljno – Novi Kik katalog donosi Vam: dječje oslikane majice ili muške bez rukava s natpisima za 25,90 kuna, muške bokserice za plažu 33,90, ženski topovi i majice bez rukava također 33,90, tunike svi brojevi 69,90, torbe 89,90, muške majice kratkih rukava za 44,90 i bermude za 69,90 – neodoljiva ponuda novog Kik katalog izdanja

 

Želite li obnoviti ljetnu garderobu za cijelu obitelj, izgledati lijepo i moderno a pritom ne potrošiti bogatstvo, predlažemo Vam upravo novi Kik katalog –ljeto. Kvalitetno i dopadljivo ne mora biti i skupo, u što nas je već više puta do sada uvjerio Kik katalog. Pogledajte ljetnu Kik ponudu i još jednom se uvjerite u to.

 

Iz neodoljive ponude novog Kik katalog izdanja za ljeto izdvajamo: ženske kupaće kostime, muške bokserice za kupanje te kupaće gaće za dječake, svaki komad za samo 44,90 te Hello Kitty kupaće kostime za djevojčice za 59,90, ženske tankini kupaće kostime koje je moguće kombinirati u različitim bojama i dezenima za gornji i donji dio, svaki dio po cijeni od 33,90 kuna i razne krojeve gornjih dijelova kupaćih kostima, jednobojnih ili sa cvijetnim uzorkom, također za samo 33,90.

 

Pregledajte Kik katalog i pronađite tunike sa cvjetnim ili supermodernim jungle printom, u više nijansi i u svim brojevima za samo 44,90, elegantnu crnu haljinu za samo 52,90, koliko stoji i jednodijelni pamučni kombinezon te ljetne cipele. Za samo 33,90 kuna uz novi Kik katalog možete kupiti kratke hlače,  majice kratkih rukava ili topove bez rukava.

 

Kik katalog ne zaboravlja ni na „jači spol“. Pregledajte Kik katalog i pronađite muške majice za samo 25,90 ili 44,90, bermude za 69,90 ili bokserice za kupanje za samo 33,90 kuna.

 

Dječje haljinice ili tunike za samo 44,90, koje se odlično mogu iskombinirati sa kratkim hlačicama i kupaćim kostimima zasigurno će Vas oduševiti. Mix&Match ponuda novog Kik katalog izdanja omogućuje Vašim klincima, ali i Vama usklađen outfit od glave do pete, za zaista minimalan trošak.

 

Svakako provjerite Kik katalog ponudu prije nego se odlučite na obnovu ljetne garderobe za sebe i za cijelu obitelj.  Potražite i ostalu Kik ponudu, prelistajte i druge Kik kataloge, ali provjerite i druge ponude u rubrikama Obuća, Odjeća i Za djecu.

 

Moderno, udobno i nadasve povoljno – novi Kik katalog.