Kik katalog

Kik katalog lipanj 2014

Kik katalog vrijedi od 18.06.2014. do isteka zaliha.

Novi KiK katalog donosi odličan izbor ženske, muške i dječje ljetne odjeće te veliki izbor donjeg rublja po više nego povoljnim cijenama. Pogledajte sve Kik katalog ponude i obnovite garderobu cijele svoje obitelji uz minimalan trošak. Novi Kik katalog vrijedi od 18. lipnja pa sve do isteka zaliha.

Iz KiK katalog nove ponude ženske odjeće izdvajamo kratke suknje jednobojne ili šarene u plavim nijansama za samo 32,90 kuna, jednobojne ljetne haljine s obrađenim naramenicama, u više različitih boja  za 69,90, majice bez rukave s ukrašenim dekolteom za samo 52,90,  traper kratke hlače s remenom za 44,00, tajice za 44,90 , šarene lagane hlače za samo 59,90 kuna.

Muške majice kratkihrukava razne boje s natpisima za 59,90, bermude za 88,90, dječje majice kratkih rukava s printom, za dječake i djevojčice, za samo 25,90 kuna također su u novoj Kik katalog ponudi.

Odličan izbor donjeg rublja za žene i muškarce po zaista pristupačnim cijenama; za samo 33,90 kuna Kik kataog nudi vam komplete grudnjak i gaćice u raznim bojama,  setove: string tanga gaćice pakiranje od 3 komada za 33,90, slip gaćice 3 komada, slip gaćice ili  panty gaćice, sve po 3 komada,  kao i  muške bokserice 2 komada također po istoj cijeni. 

Zavirite na stranice novog Kik katalog izdanja i odaberite novu odjeću i rublje za ljeto po zaista pristupačnim cijenama. Pratite našu rubriku Kik katalog i dalje i budite u tijeku sa svim dobrim Kik akcijama.

Za još više izbora potražite na našim stranicama i ostale kataloge iz kategorija OdjećaModni kataloziObuća ili  Za djecu.

Novi Kik katalog vrijedi d 18. lipnja pa sve do isteka zaliha.