Kik katalog

Kik katalog

Kik katalog

Kik katalog vrijedi od 12.06. do isteka zaliha

Kik katalog – Modna ženska, muška i dječja odjeća, nova kolekcija za ljeto 2013. po zaista super cijenama: majice kratkih rukava s printom već od 25,90,  capri tajice i širi model od 44,90, povoljne ljetne haljine, tunike i topovi, grudnjaci i kompleti donjeg rublja za žene, majice, polo majice, bermude i donje rublje za muškarce, super haljinice, hlače, majice i body za najmanju djecu i dječje  rublje većih brojeva,  kupaći kostimi za djecu i za odrasle; vesele ljetne boje, moderan dizajn, koži ugodni materijali,  sve po vrlo povoljnim cjienama: Prelistajte novi Kik katalog i uvjerite se sami u odličnu ponudu. Ponuda Kik katalog novog izdanja aktualna je oe 12. lipnja  do raspoloživosti na zalihama.

 

Od super cijena u novom Kik katalog izdanju izdvajamo: ženske majice kratkih rukava s različitim printovima, osvježavajućih boja za vruće dana samo 44,90, topovi 33,90, duga suknja na pruge 88,90 grudnjak ili gaćice ženske, ili  muške gačice 33,90, komplet grudnjak I gaćice 52, 90, putne torbe 69,90. Iz ponude dječje odjećenovog Kik katalog izdanja  ističu se odlične cijene  majica bez rukava, capri hlača, suknjica i capri  tajica  po 25,90, rublja za djecu i mlade: topovi, gaćice i potkošulje, za  25,90,  kompleti za malu djecu 44,90, body obični za samo 17.90 kuna.

 

Pratite sve Kik kataloge na našim stranicama i obnovite svoju i garderobu cijele obitelji uz minimalan trošak. Dočekajte ljeto spremni, nabavite super povoljnu, udobnu i modernu odjeću po najboljim cijenama. Usporedite ponudu Kik katalog s drugima, pogledajte još neki od kataloga iz rubrika Odjeća, ili Za djecu.  Sve aktualne kataloge donosimo Vam redovito na našim stranicama.

 

Obnovite garderobu za cijelu obitelj uz minimalan trošak – pogledajte Kik katalog.