JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog vrijedi od 09.04. do 12.05.2024.

Novi Jysk katalog donosi: Mygfjed vrtni jastuk za sjedalo stolica za samo 5 eura, Jutlandia Rebsenge vrtni jastuk za samo 35 eura, Kopervik vrtni stol za samo 350 eura, Vallebo stolić s kotačima za samo 115 eura, i ostale Jysk akcije. Ponude vrijede u periodu od 09.travnja do 12.svibnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Jysk katalogu potražite: Mygfjed vrtni jastuk za sjedalo stolica za samo 5 eura, Jutlandia Udsigten vrtni jastuk s dugotrajnom, grubo tkanom navlakom, za djealo stolica, na popsutu od 41 posto za samo 13.50 umjesto za 22.99 eura, Jutlandia Hopballe vrtni jastuk s dugotrajnom, grubo tkanom navlakom, za podesive stolice, za samo 27.50 eura.

Jutlandia Rebsenge vrtni jastuk za samo 35 eura, Risnap sanduk za jastuke, od vodootporne plastike, s UV zaštitom, te s ručkom za otvaranje, otporan na smrzavanje, za samo 30 eura, Yderuo sanduk za jastuke, od čelika i petana, s praktičnim hidrauličnim poklopcem, kotačima i ručkom za otvaranje, otporan na smrzavanje, na popustu od 21 posto za samo 150 eura, također se nalaze u novom Jysk katalogu.

Novi Jysk katalog izdvaja i: Kopervik vrtni stol za samo 350 eura, Sandved vrtna stolica od čelika, oblikovanog sjedala, od plasike s UV zaštitom, na popustu od 36 posto za samo 54.99 eura, Trondheim viseći suncobran, s platnom od poliesterskih vlakana, s Uv zaštitom i šipkom od aluminija, te s nagibnim ehanizmom, uz ručku za otvaranje, na popustu od 21 posto za samo 235 umjesto za 299 eura, i razne druge Jysk akcije proizvoda za uređenje interijera.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Jysk katalog preporuča i: Vallebo stolić s kotačima za samo 115 eura, Fluga tegla za cvijeće, od vlaknaste gline, dimenzija 41x41cm za samo 49.99 eura, Haldbaken stolica za kampiranje, od čelika i poliesterskih vlakana, sklopiva, s tobrom za samo 10 eura, Varberg stolica za kampiranje, od čelika i poliesterskih vlakana za samo 13.50 eura, Enghave zračni madrac od PVC-a s mekanim slojem velura za samo 9 eura.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve nove ponude iz Jyska. ogledajte i druge objave u našoj rubrici Jysk katalog. Za još više dobrih ponuda tehničke robe zavirite u naše rubrika Interijer, Vrt ili Namještaj odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Jysk katalog vrijedi u Jysk prodavaonicama od 09.travnja do 12.svibnja 2024.godine.