Interspar katalog

Interspar katalog

Interspar i Spar katalog 42/2012

Interspar i Spar katalog vrijedi od 10.10. do 23.10.2012.

Od danas nam je dostupan novi Interspar katalog kao i Spar katalog u jednom izadnju broj 42 za 2012. godinu. Nova akcija u svim Interspar i Spar prodajnim centrima traje sve do idućeg utorka 16. listopada ili do prodaje zaliha.

Odnosi se na prehranu i prehrambene namirnice većim dijelom, a uključuje i kozmetiku i proizvode za osobnu higijenu, te u manjem dijelu i sredstva na čišćenje. Osim spomenutih proizvoda koji su dio Interspar prodajnog asortimana istaknuti u ovom akcijskom periodu, u Interspar katalogu pronaći još možete i proizvode za kućanstvo, tekstil, razne tehničke proizvode, te artikle za sport i slobodno vrijeme, hobi proizvode, razno cvijeće, te ponešto i za školu i ured.

Svakako, široka i povoljna akcijska ponuda u ovom posljednjem Interspar katalogu. Odvojite trenutak i prelistajte katalog sami, te posjetite Interspar i Spar trgovine osobno, sigurno nećete pogriješiti.

Pogledajte i ostale Interspar i Spar kataloge na ovom mjestu: Interspar katalog, a ako želite pogledati sve objave koje imamo za Interspar i Spar, a uključuju i dnevne, tjedne ili vikend akcije, pratite ovaj link Interspar.