IKEA katalog ormari

IKEA katalog ormari

IKEA katalog

IKEA katalog Ormari 2015 vrijedi od 21.08.2014 do 15.08.2015 godine

Novi Ikea katalog – Posebno izdanje s pregledom ponude ormara, komoda i ostalog namještaja i sustava za odlaganje. Neodoljiv dizajn i zadivljujuća praktičnost i iskoristivost prostora glavne su odlike Ikea asortimana ormara. prelistajte katalog, uživajte u ponudi i odaberite svoj model. Ponuda vriejdi sve do 15. kolovoza 2015. godine.

Nakon prvog godišnjeg Ikea kataloga na hrvatskom jeziku s pregledom najboljeg od kompletne Ikea ponude stiže i prvi Ikea katalog ormara za hrvatsko tržište. Uz otvorenje Ikea robne kuće Ikea je uz glavni godišnji katalog za svoje ljubitelje u našoj zemlji pripremila i posebna kataloška izdanja s pojedinim grupama namještaja. U ovom broju pogledajte Ikea prijedloge za namještaj za odlaganje; ormari, komode, ladičari, police, kutije i ostali praktični dodaci iz ovog kataloga oduševit će sve koji cijene  kombinaciju ljepote i praktičnosti i – ništa manje važno – pristupačnih cijena.

Iz Ikea katalog ormari ponude izdvajamo  Pax sustave ormara, po cijenama već od 1.630,00 kuna. Pax ormari dostupni su u velikom broju modela u osnovnim bojama u raznim stilovima, s mogućnošću kupnje samog ormara te s velikim izborom praktičnih dodataka za unutrašnjost ormara za organiziranje prostora – ladice i košare za rublje, posebne pregrade za nakit, Skubb kutije za sitnice i druge super ideje. Za Pax ormare Ikea katalog nudi i veliki izbor kvaki i ručki koje možete kombinirati po želji. Kombinacije Pax ormara predstavljene u Ikea katalogu ombinacije lako možete prilagoditi  svojim potrebama i ukusu koristeći alat za planiranje PAX ormara. 

Na stranicma ovog Ikea katalog pronaći ćete i druge atraktivne modele Aneboa i Brimens ormara, Hurdal ormara koji ističu prirodnu teksturu drva bora, Hemnes komoda i elemenata  za pospremanje posteljine, Nordli ormara beć od 1899,00 kuna, Musken ormara za  1499 i još zaista pregršt super ponude.

Prelistajte katalog i provjerite cjelokupnu Ikea ponudu ormara i namještaja za odlaganje. Pratite našu rubriku Ikea katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz Ikea Hrvatska robne kuće i birajte    Namještaj i opremu za  Interijer  uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Novi Ikea katalog ormari vrijedi od 21. kolovoza 2014. god 15. kolovoza 2015. godine.