Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog ljeto 2014

Ikea katalog vrijedi za ljetnu sezonu 2014, odnosno do prodaje zaliha

Novi Ikea kataog – Ljeto – Namještaj i oprema za vrt i okućnicu, namještaj za interijer, kućni tekstil, posuđe i razne sitnice za kućanstvo – zavirite na stranice novog ljetnog  Ikea kataloga i uživajte u oodličnim ponudama. Ponuda vrijedi za ljetnu sezonu 2014. godine, odnosno do isteka zaliha. Cijene u katalogu izražene su u eurima.

Uz Ikea katalog uredite svoj vrt u vintage stilu uz bijelu vrtnu garnitru od drva, viseća posuda za cvijeće s perforiranim ukrasnim rubom u bijeloj boji i razne sitnice koje će se odlično uklopiti u ovaj stil. Ako pak  preferirate moderni stil i minimalizam u uređenju vrta,  na stranicama novog Ikea kataloga za ljeto pronaći ćete također ponešto za sebe.

Uz vrtni namještaj na stranicama Ikea kataloga potražite i razne sitnice za uređenje okućnice  – šareni lampioni, ukrasne i praktične metalne poljevače, šarene posude za cvijeće, vrtni jastuci, sjedalice za vrtne stolce, platnena vrtna mreža – ljuljačka, čvrsti suncobrani i još štošta dio su ponude.

Novi ljetni Ikea katalog donosi i pregled ponude novog asortimana za nterijer: namještaj, madraci, podnice,  ukrasni jastuci, rol zavjese,  posuđe, posteljine, baldahin, ručnici, tepisi….

Zavirite na stranice ovog kataloga i saznajte zašto je upravo  Ikea katalog  jedan od najtraženijih i najgledanijih kataloga u svijetu, s 200 milijuna pregleda godišnje. Ponuda i cijene iz Ikea katalog vrijedi za Ikea prodajna mjesta u Austriji a cijene su izražene u eurima.

Zanima li Vas ponuda i drugih prodajnih lanaca vrtnog asortimana i namještaja, potražite na našim stranicama i druge kataloge iz naših rubrika  NamještajInterijer,  Vrt i Eksterijer.

Novi Ikea katalog Ljeto vrijedi za ljetnu sezonu 2014. godine, odnosno do isteka zaliha.