Ikea katalog kupaonice

I Ikea katalog kupaonice

Ikea katalog kupaonice 2014

Ikea katalog kupaonice vrijedi do 01.08.2014.

Ikea katalog kupaonica – Pogledajte novu ponudu kupaonskog namještaja i sanitarija iz Ikee i inspirirajte se za pomjene u Vašem interijeru. Ponuda i cijene iz Ikea katalog kupaonice vrijede za Ikea prodajna mjesta u Austriji.

Ikea je jedan od najvećih međunarodnih koncerna koji se bavi prodajom namještaja,  poznata po pristupačnim cijenama i specifičnom dizajnu što joj je osiguralo status jedne od najomiljenijih kuća namještaja i opreme za interijer u Europi    i svijetu.

Ikea katalog se godišnje izdaje u preko 200 milijuna primjeraka, a u ovom izdanju donosimo Vam posebno izdvojenu ponudu ikea kupaonica

Ikea kupaonski i namještaj  daje prostor za sve što vam je potrebno, sa ponudom ormarića, sanitarija i opreme, s pametnim idejama  za organiziranje. Jednostavnost i dopadljivost dizajna, praktičnost, dobra iskorištenost prostora, boje koje daju dojam čistoće i opuštajućeg mira glavne su karakteristike artikala iz novog Ikea katalog izdanja Kupaonice.

Kupaonski ormarići za kombinaciju s ogledalima, visoki ormari, otvorene police, pametna rješenja za spremanje rublja, slavine, kade  i umivaonici dostupni u više boja za najbolju mogućnost kombiniranja i uklapanja u već postojeći interijer, moderni minimilistički stil i stilski dizajnirani komadi – sve to pronaći ćete na stranicama Ikea katalog Kupaonice.

Prelistajte  i saznajte zašto je Ikea katalog s 200 milijuna izdanih primjeraka godišnje jedan od najtraženijih i najgledanijih kataloga u svijetu. Ponuda i cijene iz Ikea katalog kupaonice vrijedi za Ikea prodajna mjesta u Austriji.

Zanima li Vas ponuda i drugih prodajnih lanaca, potražite i druge kataloge iz naše rubrike Kupaonice, Namještaj ili Interijer.