Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog kuhinje

Ikea katalog kuhinje vrijedi do 01.08.2014. ili do isteka zaliha

Ikea katalog kuhinje: ponuda za 2013. i 2014. godinu, prelistajte i uživajte u 35 stranica odličnog Ikea dizajna.

Jedan od najomiljenijih prodajnih lanaca namještaja u Europi, IKEA donosi Vam svoju ponudu kuhinja za 2013. i 2014. godinu u katalogu kojega možete prelistati online, iznad ovog teksta. Sve ono zbog čega volimo Ikeu;  pristupačne cijene, specifičan dizajn, jednostavnost, ljepota i praktičnost udruženi na jednom mjestu – pronaći ćete i na komadima kuhinjskog namještaja u ovom izdanju Ikea katalog. Ikea katalog izdaje se godišnje u preko 200 milijuna primjeraka i jedan je od najtraženijih, prelistajte i vi i otkrijte zašto.

 

Ikea katalog donosi Vam pregled ponude kuhinjskog namještaja uz razne prijedloge za kombiniranje, izbor iz Ikea dodataka za kuhinje koji Vam pomažu u organiziranju  i postizanju savršene funkcionalnosti Vaše kuhinje, izbor iz Ikea programa slavina i sudopera te Ikea elektrouređaje. Prelsitajte Ikea katalog i inspirirajte se.

Ikea katalog donosi kuhinje jednostavnih linija, jasnih oblika i osnovnih boja. Bijela je tradicionalno dominantna a Ikea katalog predlaže upotpunjavanje s elementima ili detaljima kontrastnih boja. Ikea katalog donosi i modele za drugačije ukuse; stilski oblikovane fronte u boji drva u kombinaciji sa staklom, boju bukve, inox i još puno prijedloga. Funkcionalnost i dopadljivost je zajednička svim modelima.

 

Ikea katalog donosi odlične prijedloge za još veću funkcionalnost kuhinja, uz mogućnost kombiniranja različitih vrsta spremnika, ladica, polica i držača, kao i pomoćne artikle za još bolju organiziranost. Pogledajte i Ikea katalog prijedloge za elektroaparate te sudopere. Prelistajte cijeli Ikea katalog i odaberite kuhinju koja se najbolje uklapa u Vaš interijer i životni stil.

 

Sva izdanja Ikea katalog možete pronaći na našim stranicama u našoj rubrici Ikea katalog. Pratite nas i budite u tijeku s novitetima iz jedne od najpoznatijih kuća namještaja u Europi.
Želite li pogledati i druge ponude kuhinjskog, kao i sveg ostalog namještaja, pozivamo Vas da iz naših rubrika Kuhinje, Namještaj ili Interijer odaberete još neki od aktualnih kataloga i odaberete svoj stil. Ikea katalog vrijedi do 1. kolovoza 2014. godine.