Ikea katalog kuhinje

Ikea katalog kuhinje

Ikea katalog kuhinje

Ikea katalog kuhinje vrijedi do 01.08.2014.

Novi Ikea katalog kuhinja – kuhinjski elementi i kompletne kuhinje, kuhinjski pribor, posuđe; poznati Ikea jednostavan i dopadljiv dizajn i potvrđena kvaliteta uz pristupačne cijene. Pogledajte novi Ikea katalog kuhinja i uvjerite se u odličnu ponudu. Katalog vrijedi za Ikea prodajna mjesta u Austriji, a cijene su izražene u eurima.

Crna, bijela, prirodna boja drva i ostale klasične boje, ali i žarko crvena boja prijedlozi su iz Ikea prodajnih salona za kuhinje ove godine. Uz prepoznatljiv jednostavan i moderan dizajn uz Ikea kuhinju dobit ćete maksimalnu iskoristivost prostora i funkcionalnost elemenata. Tvrtka Ikea of Sweden idejni je tvorac svakog artikla u svom prodajnom asortimanu, pa tako i svih ponuda iz aktualnog kataloga kuhinja. Kvaliteta Ikea namještaja potvrđena je zadovoljstvom kupaca u više od 303 robnih kuća u 26 zemalja diljem svijeta, a pristupačne cijene dodatni su element privlačnosti Ikea asortimana.

Prelistajte novi Ikea katalog  kuhinja i odaberite kompletnu novu kuhinju ili pojedinačne dijelove za kombiniranje, kao i nešto iz bogate ponude kuhinjskog pribora i posuđa. Pratite Ikea kataloge s nama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima i akcijskim ponudama iz jednog od najpopularnijih lanaca namještaja i opreme za interijer. Uvoga mjeseca ne propustite niti novi Ikea katalog Ljeto s odličnim ponudama vrtnog namještaja i ostalog asortimana za vrt i okućnicu.

Ikea katalog kuhinje vrijedi za Ikea prodajna mjesta u Austriji, a cijene su izražene u eurima.