Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog Austria zima 2013/14

Ikea katalog Austria zima 2013/14 vrijedi do isteka zaliha.

Novi Ikea katalog predstavlja Vam sve novitete iz Ikee u sezoni zima 2013/2014. Namještaj za kuhinje, dnevni boravak, dječje sobe, igračke i dekoracije za dječje sobe, posuđe, kuhinjski tekstil, posteljine, rasvjeta – preko 30 stranica bogato opremljenog kataloškog izdanja, prelistajte i otkrijte sve Ikea nove ponude. Ponuda i cijene iz Ikea katalog novog izdanja vrijedi za Ikea prodajna mjesta u Austriji.

Kutne garniture, sofe, stolići za dnevni boravak, regali, sklopivi elementi, police za knjige, tv stolići jednostavnog dizajna, jasnih linija i decentnih boja iz Ikea katalog ponude za zimu 2013/2014 učinit će svaki dnevni boravak ugodnim mjestom opuštanja i obiteljskog okupljanja. Kuhinje iz Ikee, kao i blagovaonski stolovi i stolice odišu također jednostavnošću i ljepotom dizajna, bojama koje se lako mogu kombinirati i uklopiti u svaki interijer. Ikea kuhinjski elementi su nadasve praktični i pružaju velike mogućnosti uštede prostora i dobre organiziranosti.

Pogledajte i Ikea katalog namještaj i dekoracije za dječje sobe koje će razveseliti sve mališane svojim živim bojama i veselim motivima, kao i odličnu ponudu servisa za jelo, pribora i čaša za sve prigode.

Prelistajte  cijeli Ikea katalog zima 2013/2014, pogledajte najnoviju Ikea ponudu namještaja i opreme za dom i potražite inspiraciju za moderno i funkcionalno uređenje interijer.  Potražite i druge kataloge u našoj rubrici Ikea katalog, ovoga mjeseca ne propustite novi Ikea katalog s ponudom blagdanskog asortimana, Ikea katalog kupaonice i dnevni boravak.    Ponuda i cijene iz Ikea katalog novog izdanja vrijedi za Ikea prodajna mjesta u Austriji.

Zanima li Vas ponuda i drugih prodajnih lanaca, potražite i druge kataloge iz naših rubrika  Namještaj ili Interijer.