Ikea katalog 2015

Ikea katalog 2015

IKEA katalog 2015

IKEA katalog 2015 Sneak Peek

Novi IKEA katalog – Sneak Peak najavljuje nove IKEA  linije namještaja i raznih sitnica za dom koje će se na tržištu pojaviti 2015. godine; prelistajte novi IKEA katalog i uživajte u IKEA svijetu savršene udobnosti, ljepote i jednostavnosti.

Novi  IKEA katalog preporučamo svima Vama kojima nije svejedno kakav ih interijer okružuje. Znamo da uređenje interijera može biti zabavno, ali često nije lako slijediti put do ostvarenja svoje vizije prostora, s mnoštvom detalja koje treba uskladiti. Volite li dobro poznati IKEA stil koji odiše ljepotom jednostavnosti i praktičnosti, zavirite u nove IKEA ideje za 2015. godinu i olakšajte si put do savršenog interijera.

Novi IKEA katalog donosi Vam tek najavu svega onoga što je IKEA pripremila svim svojim ljubiteljima za 2015. godinu; točno onoliko koliko je potrebno da Vas zaintrigira, da s još većim nestrpljenjem očekujete kompletnu ponudu.

IKEA katalog sneak peak donosi Vam nove linije inspirirane svakodnevnim životom. IKEA dizajneri ne misle da svakodnevnica mora značiti i rutinu i predstavljaju Vam svijet novih oblika i  boja svakodnevnog života. Kuhinja koja se uz sasvim malo dodatnog prostora pretvara u mjesto na kojem  se i djeca mogu zabaviti i biti korisna, dnevni boravak sa “zonom” za igru koja neće opterećivati ostatak prostora, spavaće sobe s ormarima u kojima više nikada neće biti nedostajati prostora – jednostavno, za svaki prostor i sve ukuse, a uz poznate pristupačne IKEA cijene – i za svaki džep.

Nova IKEA linija namještaja i razne opreme za interijer slijedi dobro poznati IKEA stil uz dašak novih i osvježavajućih obilježja. Nove i neočekivane boje, igra s etno stilom, nove ideje za raspored namještaja drugačiji od onog na kojeg smo navikli – sve to pronaći ćete na stranicma novog IKEA katalog izdanja Sneak Peek za 2015. godinu.

Iako odabiru većih komada namještaja pridajemo najviše pažnje, upravo su detalji ono što cijelom prostoru daje obilježja određenog osobnog stila. IKEA katalog donosi nove prijedloge za zavjese, tepihe, jastučnice, ukrasne posude,  male komade namještaja inspirirane tradicionalnim motivima s modernom obradom i mnoštvo drugih detalja koji Vas garantirano neće ostaviti ravnodušnima. IKEA katalog Sneak Peek za 2015. godinu jednostavno je obvezno štivo za sve one kojima je uređenje interijera strast.

Zavirite na stranice novog IKEA kataloga i pripremite se za sva lijepa iznenađenja koja Vas očekuju u IKEA-i sljedeće godine. Pratite našu rubriku IKEA katalog u kojoj Vam donosimo sve kataloške objave ovog prodajnog lanca, kao i druge kataloge iz naših rubrika Namještaj i Interijer.