IKEA katalog 2015 Hrvatska

IKEA katalog Hrvatska 2015

IKEA katalog 2015 Hrvatska vrijedi do 15.08.2015 godine

Novi IKEA katalog 2015 za hrvatsko tržište – kompletno izdanje jednog od najočekivanjih kataloga ove godine; najava skorog otvorenja prve IKEA robne kuće u Hrvatskoj – zavirite na stranice ovog izvrsnog kataloškog izdanja i upoznajte se s ponudom; razveselit će Vas veliki izbor, ljepota i  raznolikost dizajna, praktičnost i zanimljive novosti u IKEA ponudi, kao i  pristupačne cijene. Novi IKEA katalog 2015. vrijedi sve do 15. kolovoza 2015. godine.

Tek nekoliko dana nakon što smo Vam predstavili Sneak Peek Ikea katalog za 2015. godinu, s natuknicama novosti  iz IKEA-e, donosimo Vam kompletno izdanje –  IKEA 2015 katalog s preko 300 stranica fantastične ponude.

Posebno IKEA katalog izdanje na hrvatskom jeziku IKEA je premijerno predstavila u utorak, a na službenim web stranicama IKEA Hrvatska pojavit će se tek 1. kolovoza. IKEA Hrvatska otvara vrata  prve svoje hrvatske robne kuće  21. kolovoza u 10,00 sati; pripremite se na vrijeme i saznajte što Vas sve očekuje u novoj, nestrpljivo očekivanoj IKEA Hrvatska robnoj kući.  

Dobra vijest je da će čak 7000 artikala od  ukupno 9500, u robnoj kući IKEA Hrvatska imati nižu ili barem istu cijenu kao u IKEA Austria robnim kućama, koje su do sada hrvatskim građanima bile najbliža IKEA prodajna mjesta.  Udobno se smjestite i započnite listanje prvog IKEA katalog izdanja za hrvatsko tržište, uživajte u očekivano izvrsnoj ponudi i provjerite cijene.

IKEA katalog 2015. predstavlja Vam IKEA ideje za uređenje spavaćih soba, dječjih spavaćih soba, prostora za igru i učenje, radnih soba, uredskog namještaja, dnevnih soba, blagovaonica i kuhinja, kupaonica…. Na stranicama novog IKEA katalog izdanja pronaći ćete velike i male komade namještaja i detalje   uz koje ćete zaokružiti  stilsko određenje svog interijera; dekoracije, rasvjeta, postelijne, zavjese, podne prostirke, jastučnice i ostali kućni tekstil, posuđe za kuhanje i posluživanje, praktični asortiman za razvrstavanje otpada i drugo, uz posebno predstavljanje odabranih proizvoda.

Iz IKEA katalog ponude izdvajamo vruće novosti u ponudi:  Busunge produljivi krevet od 1.099,00 kuna, Mastery prenosive stepenice za 199,00 kuna, Busunge komode s ladicama zanimljivog dizajna i boja, Ikea prenosivi stolić s rasvjetom za 499,00 kuna, Duken okvir kreveta s zaglavljem presvučenim tkaninom s geomtrijskim uzorkom u živim bojama, jasnučnice s geometrijskim uzorkom, dvosjed presvučen prošivenom tkaninom modernoj žutoj boji  za 549,00 kuna, interesantni LED stolac – lampa za 379,00 kuna, kao i kao i  Brusali okvir kreveta sa zaobljenim rubovima i dugim neprekinutim linijama, s visokim nogama, što ga čini idealnim za kombiniranje s ostalim namještajem za spavaću sobu po želji – za samo 799,00 kuna.

Zavirite na stranice novog IKEA katalog izdanja 2015 za hrvatsko tržište, uživajte u odlično predstavljenom asortimanu i odaberite nešto za sebe još prije otvaranja nove IKEA robne kuće, 21. kolovoza.

Kao i do sada, sve najnovije IKEA kataloge možete pratiti na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju.

Novi IKEA katalog 2015 vrijedi do 15. kolovoza 2015. godine.