Humanic katalog

Humanic katalog

Humanic katalog zima 2014

Humanic katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Humanic katalog – trendreport i novi modni prijedlozi za sezonu Zima 2014 – prelistajte katalog i pronađite svoj stil među brojnim izvrsnim Humanic prijedlozima. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Humanic je prisutan na modnoj sceni od daleke 1872. godine. Duga tradicija i popularnost diljem svijeta garancija su kvalitete i aktualnosti. Humanic jamči samo vrhunsku kvalitetu obuće, samo najpoznatijih svjetskih brandova.

U Humanic multibrand trgovinama  možete pronaći mušku, žensku i dječju obuću za slobodno vriejme, sportske aktivnosti  ali i najsvečanije prigode, jednako  kao i kvalitetnu kožnu galanteriju te modne dodatke – torbe, novčanike, remenje, sunčane naočale i drugo. a

Svjetska  imena iz svijeta modne obuće; Pat Calvin, Tommy Hilfiger, Lazzarini, Geox, Timberland, Alisha, Lacoste i mnoga druga pronašla su svoje mjesto na policama Humanic prodavaonica.  Aktualne i inovativne kolekcije čine sa su Humanic dućani uvijek  u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

Zavirite na stranice novog Humanic kataloga za sezonu Zima 2014 i provjerite najbolje od nove kolekcije. Pratite Humanic kataloge s nama i dalje, a za još više izbora posjetite našu rubriku Obuća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Humanic katalog vrijedi sve do prodaje zaliha