Humanic katalog proljeće

Humanic katalog proljeće

Humanic katalog proljeće 2015

Humanic katalog proljeće 2015 do prodaje zaliha.

Humanic katalog – Trendsylvania fashion report za proljeće 2015 – Humanic multibrand store predstavlja Vam najnovije modne trendove za predstojeću sezonu, pogledajte katalog i pronađite inspiraciju za svoj novi proljetni look.

Naslovnici novog Humanic kataloga krasi kombinacija prekrasnih Giorgio Armani  zatvorenih sandala, otvorenih prstiju u kraljevsko plavoj boji s remenčićima i s visokom petom u crnoj boji, kombiniranih  s jednostavnom majicom bez rukava u istoj boji i puder ružičastom mini suknjicom, potpuno jednostavnog kroja.

Vigneron crne elegantne štikle kombinirane s kožnim kratkim hlačama širokog A kroja, kaputićem i bijelom majicom ili alisha sexy štikle s isprepletenim remenčićima na špic, kombinirane s uskom bijelom haljinom s kontrastnim otiskom stilizirane paukove mreže još su neki od Humanic katalog modnih prijedloga za ovo proljeće.

Leonie Rachel, modna blogerica i urednica, model i glumica predlaže novi outfit za ovo proljeće, u kojemu prevladavaju čiste i stroge linije, jasne osnovne boje te crna i bijela. Baloner klasičnog kroja u kraljevsko plavoj boji, bijela suknja „A“ kroja, zatvorene bijele cipele na vezanje s lakiranim špicom, sunčane naočale, sat, torba i dugi modni dodaci u bijeloj boji i neizostavni šeširi…

Zavirite na stranice proljetnog Humanic kataloga i provjerite sve modne novosti za ovu sezonu. Pratite Humanic s nama i dalje i budite u tijeku sa svim novim trendovima, a za još više dobrih ponuda potražite i ostale aktualne kataloge iz naših rubrika Obuća ili Modni katalozi.

Humanic katalog vrijedi do isteka zaliha.