Humanic katalog

Humanic katalog

Humanic katalog

Humanic katalog proljeće vrijedi sezonski do isteka zaliha

Novi Humanic katalog – nova kolekcija za sezonu proljeće 2014 – ženska, muška i dječja Humanic kolekcija u novim trendovskim bojama i oblicima, pogledajte novi Humanic katalog i pronađite inspiraciju za novi proljetni look.

Humanic katalog poručuje: “Proljeće voli čizme!” Na prvim stranicama novi Humanic katalog donosi Vam pregled novosti u ponudi – tendy meke čizmice i čizme s dekorativnim izrezima i perforiranim uzorcima te s ekstravagantnim uzorcima; čizmice od velur kože Gamloong   Fraiche za 499,00 te Pat Calvin za 699,00, čizme Gamloong za 599,00 i Alisha za 749,00 kuna.

Humanic katalog prati i povratak balerinki sa zašiljenim vrhom – jednobojne, s uzorkom, s remenom, zatvorene ili otvorene pete, s ekstravagantnim ukrasima ili potpuno jednostavne – balerinke od velur kože Vagabond  za 549,00, Lazzarini za 449,00, balerinke od glatke kože Unisa za 599,00 kuna ili Unisa s otvorenom petom  za 699,00, satenske balerinke za 369,00, – neki su od Humanic katalog prijedlog. 

Na stranicama novog proljetnog Humanic katalog izdanja pronaći ćete i prijedloge za casual i sportski look. Humanic katalog nudi Vam sportsku obuću Nike Flex za 499,00 i Adidas za 549,00 kuna.

Za muški dio svojih fanova Humanic katalog ovoga proljeća preporuča cipele na vezanje od velur kože za 349,00 ili za 449,00 kuna uz zanimljive i inovativne modne prijedloge. Pogledajte i Humanic katalog ponudu za djecu, izdvajamo dječje Converse platnente tenisice već od 379,00 kuna.

Zavirite na stranice novog Humanic kataloga s pregledom najatrakativnijih modela iz kolekcije za sezonu proljeće 2014. godine. Upoznajte se s ponudom i pronađite inspiraciju za novi look cijele svoje obitelji za tople dane koji dolaze.

Pratite Humanic s nama i dalje i budite u tijeku sa svim novim trendovima, a za još više dobrih ponuda potražite i ostale aktualne kataloge iz naših rubrika Obuća ili Modni katalozi.

Humanic katalog Proljeće 2014 vrijedi sezonski, do isteka zaliha.