Hrvatska Pošta katalog

Hrvatska Pošta katalog

Hrvatska Pošta katalog

Hrvatska Pošta katalog vrijedi od 01.10. do 15.11.12023.

Novi Hrvatska Pošta katalog donosi: Devia pametni sat Star Series dodirnog zaslona dijagonale 1.69”, Devia pametni sat Series BT02, dodirnog zaslona 1.28”, i ostale Hrvatska Pošta akcije. Ponude vrijede u periodu od 01.listopada do 15.studenog 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Hrvatska Pošta katalogu potražite: Devia pametni sat Star Series dodirnog zaslona dijagonale 1.69”, koji omogućuje prikaz otkucaja srca, prašenje spavanja, sportski mod s 10 različitih aktivnosti, alarm i bluetooth povezivanje s mobitelom, otporan na sve vremenske uvjete, uz jamstvo od dvije godine, na popustu ode 20 posto za samo 36.00 eura.

Devia pametni sat Series BT02, dodirnog zaslona 1.28”, koji omogućuje prikaz otkucaja srca, prašenje spavanja, sportski mod s 10 različitih aktivnosti, alarm i bluetooth povezivanje s mobitelom, otporan na sve vremenske uvjete, uz jamstvo od dvije godine, na popustu ode 20 posto za samo 48.00 eura, također se nalaze u novom Hrvatska Pošta katalogu.

Novi Hrvatska pošta katalog izdvaja i: Devia Smart Handsfree Bluetooth slušalica koja omogućuje vrhunski zvuk i mikrofon, uz mogućnost uklanjanja pozadinskih zvukova i automatski odgovor, s baterijom kapaciteta 70mAh, udaljenost od uređaja 10m bez zapreka, uz jamstvo od dvije godine, dostupna u crnoj i bijeloj boji, na popustu od 20 posto za samo 10.52 eura, i razne druge Hrvatska pošta akcije.

S odjela proizvoda za higijenske potrpštine novi Hrvatska Pošta katalog preporuča i: Meanit LED lapa sa satom i alarmom za samo 25.00 eura, Devia Fish Series tip C kabel, plavi, 5V, dužine 1,5m, univerzalan fleksibilni kabel za spajanje pametnih telefona na punjač ili računalo, prikladan za punjenje baterije i prijenos podataka na uređajima s tip C utičnicom, za samo 6.26 eura.

Zavirite na stranice novog Hrvatska pošta katalog izdanja  i odaberite nešto  za sebe, ili kao poklon za blagdane.  Želite li pogledati i druge ponude sličnog asortimana, preporučamo Vam i druge objave u rubrici Tehnika. Hrvatska pošta katalog aktualan je od 01.listopada do 15.studenog 2023.godine.