HOP katalog

HOP katalog

HOP katalog

HOP katalog veljača vrijedi od 10.02. do 09.03.2014 godine

Novi HOP katalog – Nova super ponuda za sve ljubitelje životinja:

 
U ovom broju HOP katalog predstavlja novitete i akcijske ponude hrane za ljubimce najboljih brandova, nastambi, igračaka, kreveta i sve ostale opreme za kućne ljubimce. HOP katalog najavljuje i skoru ponudu profesionalne  opreme za pse Ruffwear, Kurgo i Doog.

Iz bogate ponude hrane za ljubimce u novom HOP katalog izdanju potražite hranu pripremljenu upravo za potrebe Vašeg ljubimca, specijalizirana hrana za razne pasmine i veličine pasa sa svim visokovrijednim sastojcima očekuje Vas na stranicama novog HOP katalog izdanja. Izdvajamo ekskluzivnu ponudu MONGE Superpremium hranu za pse i mačke, te Profine Superpremium hranu za pse i mačke.  Izdvajamo: MONGE Mini Adult 800 grama 23,99, MONGE Mini Puppy& Junior 800 grama 24,99,

Na stranicama novog HOP katalog izdanja za veljaču pogledajte i povoljnu ponudu PROFINE hrane – Adult Small Breed Chicken 1,5 kg za  39,99, Profine Kitten 300 grama 15,99 kn, ACANA Wild Prairie- grain free 13 kg za 429,99, PURINA Pro Plan Adult Digestion 14 kg za 379,99, FARMINA CIBAU Lamb & Rice 3 kg za 99,99 kn i druge dobre ponude.

Traka za istrčavanje pasa Dog Pace, Loomp kožni ležaj- razni uzorci i veličine, Skudo transporter, igračke i grebalice za mačke i još više opreme za ljubimce pronaći ćete u ovom HOP katalog broju.

HOP katalog donosi i poučan  članak o homeopatiji za kućne ljubimce. Pročitajte sve o super akciji cijepljenja koja Vas očeeaju u HOP veterinarskoj ambulanti

Provjerite kompletnu HOP katalog ponudu  i razveselite svoje kućne ljubimce izvrsnim poslasticama  i najboljom opremom. Pratite HOP katalog s nama i dalje, a za sve ostale dobre ponude sličnog asortimana provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućni ljubimci.

 HOP katalog ponuda je aktualna od 10. veljače do 09. ožujka 2014. godine.