Hervis katalog

Hervis katalog

Hervis katalog br.22/2012, 48. tjedan

Hervis katalog vrijedi od 27.11. do 03.12.2012.

Hervis katalog i u ovom katalogu donosi sniženja na izvrsnu sezonsku obuću. Hervis katalog ovog puta snizio je uvijek trendi i kvalitetne čizme po cijeni od 249.99 kuna, a snižene su 16 posto.

Hervis katalog podsjeća na to da već pet godina svojim klijentima donosi izvrsnu sezonsku obuću po niskim cijenama te upravo iz tog razloga daje i određene popuste.

Hervis katalog donosi i sportsku obuću poput Nike tenisica za nogomet, a one su izvrsne za nadolazeće malonogometne turnire. Njihova cijena sad je samo 249.99 kuna što je jubilarna cijena, također!

Hervis katalog je na jubilarnu cijenu po 299.99 kuna stavio i muške sportske trenirke marke Nike koje su idealne za ovo zimsko vrijeme, ali i za dvoransko treniranje.

Hervis katalog je snizio i brojne druge artikle poput ženskih košarkaških tenisica koje su ujedno i prilično trendi dizajna.

Hervis katalog tu je donio i bicikle po cijeni od 1.499 kuna. Što je još pripremio Hervis katalog pogledajte kod nas a što nude drugi provjerite u rubrici “Obuća“.