Hervis katalog

Hervis katalog

Hervis katalog

Hervis katalog vrijedi od 24.12. do 31.12.2012

Hervis katalog koji vrijedi do kraja 2012. godine donosi brojna sniženja i akcijsku rasprodaju. Hervis je stoga stavio na akciju između ostalog i sprave za vježbanje pa svi oni koji su nabacili koji kilogram nakon praznika, skok na spravicu i zdravo skidanje kila.

Tako sobni bicikl košta 1.499 kuna na akciji, a tu su i drugi artikli za vježbanje koji su sad sniženi. Naravno, tu je i potrebna sportska oprema. Pa svi koji trenutačno uživaju u igranju, a ne samo gledanju malog nogometa ili Kutije šibica, u Hervis katalogu mogu pronaći Nike tenisice na akcijskoj cijeni od samo 199.99 kuna! Hervis katalog akcija je snizio i tenisice drugih brendova, ali i za druge dvoranske i outdoor sportove pa se na akciji mogu naći i povoljni modeli za nošenje u teretanama ili za aerobik. Valja istaknuti kako su i tenisice za košarku na akcijskoj cijeni od 599.99 kuna marke Adidas.

Što je još na akciji u Hervis katalogu pogledajte iznad našeg članka a u našoj rubrici “Obuća” možete pronaći ponudu i drugih brendova te trgovačkih lanaca.