Hervis katalog

Hervis katalog

Hervis katalog veliko čišćenje

Hervis katalog vrijedi od 08.08. do 21.08. 2012 odnosno do prodaje zaliha

Novi Hervis katalog pun je akcijskih proizvoda za vas koji ste skloniji uživati u sportu i rekreaciji. Veliko čišćenje Hervis trgovina počinje s Hervis katalogom danas 08.08. i traje sve do 21. kolovoza, a osim proizvoda isključivo ljetne tj. ‘morske’ primjene, Hervis putem svog Hervis kataloga poziva vas u svoje prodajne centre kako bi ste pogledali tisuće sportskih majica poznatih brandova kao Nike, Adidas ili Reebok za djecu i odrasle po cijenama od 69,99kn do 79,99kn.

Veliko čišćenje Hervisa odnosi se i na ogromnu ponudu dječjih i muških sportskih hlača po cijenama od 99.99kn do 129.99kn, dok ukoliko ste fitness osvještena djevojka/dama/žena za vas Hervis nudi fitness hlače i topove po cijenama od 149.99kn do 159.99kn.

Sportska obuća je u ovom Hervis katalogu također snižena, cijene sportskih tenisica kreću se od 99.99kn pa sve do 259.99kn za mušku sportsko-modnu obuću Nike proizvođača.

U pola cijene možete nabaviti i dječje bicikle, role, romobile i wabeborde (u narodu poznate i kao moderni skateboardi).

Hervisov program za more i plažu, kao i program za kamping u ovom Hervis katalogu nabavite za 30% nižu cijenu od redovne, a ukoliko se ljubitelj(ica) nešto ektremnijeg sporta Hervis vam i tu nudi akcijske proizvode u pola cijene.

“Zajedno u školu” Hervis je program akcijskih proizvoda za školarce, torbe, rusaci, tenisice za djevojčice i dječake s prosječnom uštedom od oko 30% za zdrav i uspješan početak nove školske godine vašeg genijalca tj. genijalke.

Od ljetnih proizvoda bikiniji, maske, disaljke i ostalo na napuhavanje također možete nabaviti uz fini popust od 30%.

Sve u svemu, široka je ova Hervis akcija s puno proizvoda po sniženim cijenama, ukoliko vas zanimaju proizvodi ovog tipa svakako prelistajte pvaj aktualni Hervis katalog.

Komentirajte Hervis katalog!

Pišite nam na naš facebook wall ispod objave za Hervis (ovdje), javite svim našim korisnicima kako vam se ova Hervis ponuda osobno čini posebno ukoliko ste imali priliku ‘glavom i bradom’ posjetiti Herivs trgovine. Želimo čuti vaše mišljenje o ovom Hervis katalogu!

Ostale Hervis kataloge potražite na linku u nastavku: Hervis katalog

Pogledajte Hervis katalog u video obliku: