Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog darovi

Harvey Norman katalog darovi vrijedi od 06.12. do 24.12.2012.

Harvey Norman katalog darovi vrijedi sve do Badnjaka, 24. prosinca 2012. godine. Upravo ovaj Harvey Norman katalog donosi odlične darove povodom Božića 2012 i to na super cijenama.

Harvey Norman snizio je tako bračni krevet na 790 kuna, a na akciji je i namještaj za dnevni boravak. Kako biste što bolje uredili interijer i iskoristili prostor tu je kutna garnitura tamne smeđe boje jeftinija 50 posto pa sad košta 2.490 kuna. Naravno, bogata ponuda namjeptaja donosi i programe za blagavaonicu, djećje sobe, dnevne boravke, kuhinje i ostale prostorije vašeg stana.

 

Tu su i razni uređaji iz skupine tehnika poput TV LED televizora za cijenu od 4.999 kuna, a uz njega dolaze i univerzalne 3D naočale. Na akciji u Harvey Norman katalogu darova povodom Božića 2012 nalaze se i prijenosna računala pa tako HP prijenosnik košta 2.999 kuna, a uz njega dolazi i gratis torba.

Što još ima u Harvey Norman katalogu darova pogledajte kod nas a što je pripremila konkurencija možete vidjeti u rubrikama “Namještaj” i “Tehnika“.