Guliver cipele

Guliver cipele

Guliver cipele

Nosite hrvatsko, isprobajte Guliver cipele

Kroz više od tri desetljeća tradicije Guliver cipele istaknule su se među proizvodima domaće industrije obuće prepoznatljivim dizajnom, kvalitetom materijala i izrade te stalnim inovacijama. Danas Guliver cipele stoje uz bok svjetskih najjačih brandova.

Guliver cipele tradicija kvalitete

Guliver je prisutan na tržištu kožne galanterije još od 1980. godine, kada je tvrtka poslovala pod imenom Kameleon. S vremenom je tvrtka promijenila ime u Guliver te je svoju djelatnost uz proizvodnju proširila i na distribuciju i trgovinu. Guliver cipele vrlo su brzo pronašle put do hrvatskih kupaca, naročito najizbirljivijih pripadnica ljepšeg spola. Mreža trgovina u kojima se mogu nabaviti Guliver cipele s vermenom je prešla granice Hrvatske. Guliver cipele izgradile su svoj image ekskluzivne ponude, prepoznatiljivim modnim izričajem, uz praćenje svjetskih trendova i redovito uvođenje novih kolekcija. Guliver cipele nisu jedini proizvod koje Vam ovaj brand nudi. Nakon uspješnog proboja na tržište obuće, Guliver je odlučio svoju ponudu upotpuniti modnim detaljima kao što su torbe, novčanici, remene, šalovi i marame i slično. Guliver ima vlastitu proizvodnju, a kvaliteta materijala i izrade od početka je bila imperativ za Guliver cipele, što je izbirljiva klijentela vrlo brzo prepoznala i nagradila svojom vjernošću.

Guliver cipele – ponuda

U ponudi Gulivera nalaze se sve vrste obuće za sve vremenske prilike; Guliver cipele niske, elegantne štikle, baletanke, sandale, sportski modeli, čizme visoke i niske, polučizmice, sve što zamislite. Guliver cipele pronaći ćete u raznim bojama; ljetni modeli se mogu naći u širokom spektru najrazličitijih boja dok se odjeća za kišno i hladno vrijeme bazira na neutralnim tonovima, ali opet u više različitih boja; decentno tamno crvena ili zagasito tamno zelena, oker, svjetlo i tamno smeđa, siva i naravno crna. Guliver cipele izrađene su uglavnom prirodnih materijala, odnosno od kvalitetne kože, ali pronaći ćete ponešto modela i u drugim materijalima.

Ono što je posebno zgodno kod Gulivera je ponuda modnih detalja koji su usklađeni s ponudom cipela. Vaše Guliver cipele lako ćete na licu mjesta kombinirati s nekim od modela torbica i remena te upotpuniti novčanikom i detaljima kao što su šalovi, marame ili kape. Boje i stil Guliver cipela imaju odgovarajući model Guliver modnih detalja. Birajte male ženske torbice za večernje izlaske i posebne prigode, torbe za poslovnu ženu, torbe za dnevni look, one koje pristaju uz casual ili ozbiljniji modni izričaj, veseli print za ljeto ili neutralniju varijantu za zimu. Guliver torbe su raspoložive u jednobojnoj varijanti, u kombinaciji više boja, sa printom, među kojim izdvajamo ultramoderni animalni print, ali i ostale ideje, koje se mogu kombinirati s odgovarajućim novčanikom. Odaberite i pletene kape ili elegantne šešire. Šalovi Guliver izdvojit će Vas iz mase svojim jedinstvenim stilom pletiva ili izborom tkanine.

Guliver cipele katalog

Sve Guliver cipele, kao i modne dodatke; Guliver torbe, novčanike, remene, marame, šalove, kape i šešire potražite u Guliver katalozima. Guliver cipele katalog dostupan Vam je na našim stranicama. Zavirite u ponudu Guliver cipele u Guliver katalogu, iskombinirajte svoj Guliver look brzo i jednostavno, pregledom online Guliver kataloga u miru Vašeg doma i spremni pođite u Guliver dućan.

Guliver cipele akcije

Guliver cipele na akciji potražite u Guliver akcije katalozima. Sezonska sniženja Guliver cipele kreću se od 30, 40 do 50 posto. Zablistajte u svojoj Guliver kombinaciji uz uštedu, prije kupnje provjerite Guliver cipele akcije.

Guliver cipele prodajna mjesta

Guliver cipele se u Hrvatskoj danas mogu naći u deset Guliver dućana i to:

Split, Domaldova ulica 1
tel. 021/347209

SPLIT – Guliver cipele, Trg Gaje Bulata bb
tel 021/360396

SPLIT – SOLIN, Guliver cipele, Trgovački centar Mercator; Matoševa bb
tel. 021/244921

ZAGREB – Guliver cipele, Importane Centar; Trg Ante Starčevića bb; Zagreb
tel. 01/ 4573 161

ZGREB – Guliver cipele, Importane Galerija: Iblerov trg bb; Zagreb
tel. 01/ 4550 459

ZAGREB – Guliver cipele, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16

ŠIBENIK – Guliver cipele, Stjepana Radića 4H
tel. 022/ 215161

OSIJEK – Guliver cipele, Trgovački centar Mercator; Gacka 7
tel. 031/ 27334
mob. 091/ 2860890

ZADAR, Guliver cipele, Mercator centar; Bleiburških žrtava 17
tel. 023/ 302 – 680

RIJEKA, Guliver cipele, Tower Centar – Janka Polića Kamova 81A
tel. 051/ 422095

Sve Guliver objave na jednom mjestu, moži ćete pronaći u rubrici na vezi u nastavku: Guliver.

Uživajte uz odlične Guliver cipele i čizme.