Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog ožujak 2014

Feroterm katalog vrijedi od 10.03. do 09.04.2014.

Feroterm katalog – Najbolje ponude kupaonskog namještaja, sanitarija, zidnih i podnih pločica, asortimana grijanje i hlađenje kupaonica i sve za kompletno uređenje savršene kupaonica , izdvojena najbolja ponuda za ožujak i početak travnja – prelistajte novi Feroterm katalog i uvjerite se u dobru ponudu. Katalog vrijedi od 10. ožujka do 9. travnja 2014. godine.

Tvrtka Feroterm u svojoj prodajnoj mreži nudi Vam kompletan asortiman za modernu kupaonicu, uz 3D kompjuterske simulacije Vaše kupaonice s artiklima odabranim na Feroterm prodajnim mjestima, usluge inžinjera u području instalacije sistema grijanja i hlađenja te solarne tehnologije. za kupnju iznad 2.000,00 kuna Feroterm Vam osigurava i dostavu na kućnu adresu. Feroterm asortiman uključuje svjetski poznate robne marke provjerene kvalitete po pristupačnim cijenama. Prelistajte novi Feroterm katalog i upoznajte se s najatraktivnijim ponudama.

Feroterm katalog donosi: Marazzi kupaonske pločice, pločice za interijere i eksterijere, Concepto Basic kupaonski namještaj za svaku kupaonicu, kade i miješalice za kade, tuš kabine i miješalice, kuhinjske miješalice i sudoperi, toaletne školjke i daske, vodokotlići, pumpe i hidropaci, Danafoss podna grijanja, LG klima uređaji, solarni paketi i bogata oprema za grijanje – kratak je pregled ponude novog Feroterm katalog izdanja za ožujak i travanj. Pogledajte sve ponude, odaberite vrhunski dizajn, funkcionalnost i kvalitetu po pristupačnim cijenama.

Prelistajte noviFeroterm katalog i u ožujku i travnju  kupujte vrhunsku kupaonsku opremu po najpovoljnijim cijenama. Pratite sve Feroterm kataloge na našim stranicama,  kao i ostale slične ponude u našim rubrikama Kupaonice i Interijer.